ahahah :) bu son darbe oldu sanırm . :D:D
Printable View
zorlama muştu
Bende aşırı geyik yapılmasına karşıyım ilk üye olduğum zamanlar forumda çok ciddi bir ortam vardı konu açmaya korkardım bir yere yorum yazmadan önce üç kere okurdum.
Banlanan kişileri tanırım severim ama fazla abartılması bence hoş değil..
aga geçin herşeyi 23 ağustosta peder dolandırıldı araba elden gitti. Bakın dalganıza gülün eğlenin işte :)
işimden dolayı çalışma saatlerim bayağı sıkıntılı haliyle çok büyük zamanımı internette harcıyorum
forum sayesinde bayağıda zaman geçiyor hatta iş sitresinden kurtuluyorum :D
geyiğin çoğu zaman ayarı kaçsada bu zamana kadar çok iyi idare edildiğini düşünüyorum
Bu konu kilitlense daha bi hayırlı olcak gibi :)
konuya bi girdim 4 kişi uzaklaştırılmış :)
mod arkadaşların başını çokk ağrıttığımız zamanlar oluyo bunun herkes farkında bence ve daha çok dikkat edilmeli fakat;
bu forum farklı bi forum ben temmuzda araba aldım ağustosta üye oldum arabalarla ilgili bilgili zannederdim kendimi bgn bildiklerimin %90ını bu forumda öğrendim eyw fakat şöle de bi durum var mod arkadaşlar haklıdır zora sokuyoruz ama sohbet kısmındaki o bazı bazı ortaya çıkan hit konular çoğumuzun yüzünü güldürüyor çekirdek muhabbetinin döndüğü yerlerde pc karşısından ayrılamıyorum bunuda anlamak lazım çünkü çoğumuz stresli günler geçirip burada arada sırada mutlu oluyoruz..
mod arkadaşları zora düşürenler ve zora düştükleri postlar açıklanırsa herkes daa dikkatli olabilir diye düşünüyorum..
Suana kadar hic civitmadimda konuyu merak ettim baktim mesaj yazanlar banli nedense anlamadim:D
ilk sayfadan 3 kişi saydım banned. Dahada girmem bu sayfaya :)
hatalı olduğumuz noktalar var elbet ama aynen muştu abinin dediği gibi oluyor bu aralar komık resımler dışında pek geyıp yapmamaya çalışıyorumda aslında.
Xor la mechanix in yazışması bana yaradı :D egzantrik buldum kendime :D
Şahsi görüşüm, her ne kadar hepimiz bu geyik olayının bir parçası (kimimiz aktif kimimiz pasif) olsak da, arada sırada açılan milletin deşarjı rahatlaması icin olan konular dışında biraz daha dikkatli olunmalı, bu adamlar yönetici diye , nasılsa temizlemek görevleri diye de ulu orta pislememeli amiyane tabirle. Konunun açıldıgı da iyi olmuş bence, en azından oto-kontrol konusunda bir mesaj verir üyelere.
bence arada geyık donmelı tabı hep monotn olmaz ama bazen cıgrını aşanlar oluyr ozel bılgı alınabılcek bı konuda bakıyrm 3 4 sayfa geyık modda haklı tabıkıde :)
Bence bir forum bulusmasi sart
Geleneksel techturkey organizasyonu baslatilmali bence
Senede 1 gun yapilir otekisi yapilana kadar o bulusma konusunda butun geyikler doner
Usa forumlarinda bile geyik donuyor cok normal
modlar ters köşeye yatırmış :D
az önce arabamın arka tamponuna şerefsızın bırı vurmus
sanırım vurdugunun farkında degıl
egerkı vurdugunun farkında ıse onun taaa....