aynen öyle Serkan geyik yapmak kolay, hazır yapılmışı var halen duruyor modifiyemde 100 bin mesaj, milyon hitli konu :) ama burası başka, burayı seviyoruz :)
Printable View
Arkadaşlar ben tekrar diyimde hepinizden çok çok sory daha dikkatli olacağımız kesin
ama bazen işler çok spontane gelişiyo :) çoğu zaman bi geyik olduğunda modlara kendim pm atıyorum yazdıklarım silinmesi için :D aniden oluveriyo herşey :)
şu konuya yazanların her 4 geyik postuna 10 ceza puanı verip anlasalım mı? 1 haftada kimse kalmaz ortalıkta.. bunu 10 geyik postu yapsak 2 hafta olur max. Herkes diyor ki yok abartıyosunuz vs siz görmeden silindiği için size öyle geliyor arkadaşlar.
neyi gerçekçi düşüneyim?
aynı geyik konuları aynı kişiler aynı mesajlar kendi aranızda yazışmalar fotoğraflar gülüşmeler. farklı bişi söylesene 1 değil 5 değil 10 değil. nereye kadar bu böyle?
bu forumun amacı geyik mi?
yok mu facebook, msn cart curt?
ayda 1-2 oluyorda biz mi ses çıkartıyoruz despot davranıyoruz? ya aynı gün 3 tane geyik konusu mu olur?
bunun başka bakış açısı yok.
Vtec beyinlerim nerde dedim orda bile geyik yaptınız bende şikayetçiyim bunlardan :D
E tamam kanka yanlış yaptık diyen insanlar 15 gün sonra yine açacaklar geyik konusu bende diyorumki bu yıllardır böyle geldi artık farklı bir uygulama yapılabilir diyorum, Semih mesela adam mesaj ayıklamak yerine ciddi bir konuda araştırma yapıp burda tune edebilir, sohbeti temizleyecek kişiler ile oda strese girmez demek istedim sadece,
Msn face real görüşme kesmiyor kanka adamlar buluşmada yan yana gelip burda geyik açıyorlar biliyorsun.
Zaten hello kitty li lens bulamadım
inci sözlüğün yan etkileri...
aha tayfun abi gitti
miami çok zorladı, miamiye gitti :D
al sana hello kity :D
ya bak hep böyle oluyo işte