ayarsız ön ve arka sisleri açmayı ayıp görmeyenlerle istanbulda doğanım varken denk gelmek isterdim bayılıyodum sizi bariyerlerle ilişkiye zorlamaya
ayarsız ön ve arka sisleri açmayı ayıp görmeyenlerle istanbulda doğanım varken denk gelmek isterdim bayılıyodum sizi bariyerlerle ilişkiye zorlamaya
Vorsprung Durch Technik
Önler hadi neysede arkaları çok göz alabiliyor. Özelliklede trafikte duruyorsak öndekinin arka sisleri açıksa güneş gözlüğü takma vaktidir diyorum.
Kaç kere arabadan inip, gidip uyardığımı bilirim.
Valla ben gündüzleri park sis yapıyorum, gündüz farı misali, geceleri farlarımı yakarım, mecbur durumlar dışındada arka sis açmam.
hatta geçen sabah polis çevirdi sis farlarından sebep, onada durumu izah ettim gündüz farı sebebiyle yakıyorum diye, tamam devam et dedi.
arka sisi iptal ettim 4 park 4 fren yanıyor stoplarım daha güzel duruyor bana göre.. istanbulda şart değil bence arka sis..![]()
Asıl sancı uyandığında..
arka sisleri açık gidene selektör yapıp ön sisleri açıp kapıyorum, genellikle anlayıp kapatıyorlar. ön siste gereksiz bir olay ama arka kadar rahatsız etmiyor en azından.
gündüzleri far yakmak yasak diye birşey yok ki. aksine gündüzleri de far yakmak öneriliyor. hatta hatırlarsınız demirbükey in bununla ilgili videoları vardı. hatta ¨farım da açık¨ yolum da sloganı ile meşhur olmuştu. yani polis de size o zaman farınızı yakın demesi lazımdı.
parklara eskiden kedi gözü denirdi bilirsiniz. zaten onun amacı gündüz farkedilmek ama bu gündüz farlarının daha fazla yanıyor olması sizi onunla beraber sisleri yakmaya itmiş anlaşılan.
özellikle çift yönlü bölünmemiş yollarda gece gündüz far yakmak çok daha iyidir. bunun size yıllık maliyeti ise 1-2 lira gibi birşeydi.
Doğanda arka sis sorun olmudağı için problem yok)
Arka sis yakanlar...
burdan içimden geçenleri saysam, değil bu forumdan, sanal alemden banlanır, kişiye ağır hakaretten sanırım 15-20 sene yerim...
o kadar doluyum bu konuda...
hele ki yağmurda bir de EŞŞEK gibi ampul koyup öyle yakıyorlar ya, böyle bir işkence yok...
Çok kişye arkadan, sis açıp kapatıyorum ama anlamıyor ayı...
bir keresinde uzun yolda denk geldim, adam NE VARSA yakmış arabada... ön sis arka sis, uzunlar, fazladan park ampulleri, plakasına çerçeve aydınlatma...
arkadan selektörler, sisler falan, çekti ne var diyor.
dedim sisleri kapa BOLU DAĞI geride kaldı ayı... NEEYYYY diyor. ayı ya.
Egonuzu mikiyim sizin ne diyim.
LÜTFEN yakmayın.
Tamam ön siste gereksiz, ama gerçekten arka kadar göz almıyor. ben ne ön sis ( yağmurda bazen yakarım yoldaki çukurları daha iyi görebiliyorum ) ne de arka sis yakarım...
ne gerek var amk...
Arka sis farına ilaveten şerit led işinin de b.kunu çıkarttılar.Özellikle bu kamyoncuların arabanın dışına yaptıgı mavi ve kırmızı led uygulamaları dikkatimi dagıtıyor.
karanlık, tavsiyem yanında cam projektörü taşıman.... yakında eski arabamda olan cam projektöründen koyacam torpidoya ihtiyac anında cıkarıp yaktıgında ön arabadaki dikiz arabasına doğru , öndeki arabanın içi ışık topu oluyo... tavsiye ediyorum....
alttaki camda iki tane yan yana olanı ortaya koyucaksn süper oluyor
http://img.webme.com/pic/e/etiket3458/bl.jpg
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Gerçekten çok doluymuşsun abi patlamaya yer arıyormuşsunson cümle nokta ama ( ne gerek var amk...)
![]()
![]()
Bir de arkaya sarı sis bağlayan akıllı dolmuşçular var. Ankara dışında pek görmedim ama Ankara'da ciddi sıkıntı herifler ya.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
geçen gece bursadan izmire gelirken yaklaşık bir 10km falan adam önümde gitti arka sisler açık, yol çalışması vardı tek gidiş tek geliş, geçemedimde. arkadan uzunlar, ön-arka sisler, far açma-kapama, teybin sesini açma, torpido açma-kapama vs ne kadar aksiyon varsa yaptım anlamadı![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
ya yok yemin ediyorum aklımda var 1-2 projede arabaya fazladan 2 akü daha bağlamam lazım.
o projeyi yaptıktan sonra;
o ayıların önüne geçip, "AYDINLIK"tan göz bebeklerinin toplu iğne ucu kadar oluşunu görmek istiyorum.
hatta mümkünse o gözbebekleri birkaç ay o şekilde kalsın isterim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)