kat iptal ( düzboru var )
orta iptal ( düz boru var )
baştan sona 51mm boru
sonda oem susturucu
olarak geçtim sağolsunlar hiç birşey söylemediler![]()
kat iptal ( düzboru var )
orta iptal ( düz boru var )
baştan sona 51mm boru
sonda oem susturucu
olarak geçtim sağolsunlar hiç birşey söylemediler![]()
ya peki,
orjinal susturucuda çürük olması durumunda yine ağır kusur mu derler ? çürükler hat safhada değil, ufak tefek (:
ya bu olayda belliki yerinden yerine değişiyor katılık derecesi.Paldır küldür yürüyen 25 senelik aracında geçtiğini gördüm , minicik şeylerden takılan sıfır aracıda.
Eski aracim hgt de ayni tarz carub egzoz vardi kat yoktu ara susturucu vardi gecirmediler arkaya orj egzoz takmmstm kat yoktu tekrar gittigmde gecirmislerdi
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
ome_rs nickli arkadaşa ulaşabilirsin eski tüvtürk personeli bu konularda yardım veriyor bildiğim kadarıyla
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
2010 muayenesinde caravellenın, 4tane egzoz çıkışı olmaz komple değiştir gel demişti ozmn .. bununda ççift çıkış olmas belki problem yaratır. 3yıl 4egzozla geçip 4.yıl kalmak koymuştudeğişiyor yönetmelikleri devamlı
![]()
headers-kat iptal-51mm araborular ufak bir orta susturucu-steel slencer'li egzost
silencer takmadığım şekilde geçmiştim![]()
98 model ve oncesinde katalitik zorunlu degil sanirim s70 le katalitik yoktu hic bisey demediler bile direk gecirdiler
ben s2000le hedırs kople skunk2 eksozla geçtim hiç bi kusurda yazmadılar yerine ve adamına göre degişiyo
Bendede bi Otto var sadece son susturucu deniyecğiz bi şansımızı bakalım
İstanbulda onerecegınız nereler var tabi Esenyurt hariç en sorunlu istasyonlardan birisi diye yıllardır soylenıyor
edit son olarak muayeneye giriş ücreti nedir ve bir harcla kaç kere gidebiliyoruz kusur yazdıklarında
herkesin deneyimlerini okuduktan sonra belliki kişiye kalmış işiniz , istasyondaki kişinin keyfine bağlı bence.
Bende kat yok, orta susturucu zaten yokkomple 60lik boru ve so dada 63luk otto vardi gectim
![]()
2000 honda civicle kat iptal tüpü - oem orta susturucu - sonda 51 lik ss magnum replika ile geçmiştim.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
şuan focusumda katalitk duruyor sonda oval remus son susturucu ve ortada kumandalı vana sistemi var 5 ci ayda muayne var ama ne olur ne olmaz bakacak kişinin keyfiyetine bırakmamak için orjinalleri takıp gidecem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)