söyle izah ediyimben herkez değilim oradan gün asırı ürün alan ve sözüne güvenilir birisiyim......... gittim 1 üründen toplu alıyorum ve ürünlerin istediğim sayıdan yarısından çoğu var bunları aldım diyorum ve akşama bir kaç tane daha getiriceğini temin ediyor.. ayırdıklarım satılmasın diye odasına koyuyoruz ve 80 tl anlasıyoruz.. akşam 5 te gel diyor ben 4 te orda olduğum halde yeni gelen (aynı üründen) toptancıda 2 katı olmuş diyor.. ve ben o zaman sabah anlaştığımız ayırdığımız olanları o fiyattan alıyım bari dediğimde sana simdi niye o fiyattan veriyim 2 katına satarım diyor
ben arkadaşıma alıyordum ( havale ücreti benim ona geri havale etmem sabah akşam 30 km benzin yakmam vaktimi boşa harcayıp trafikte sınirimi bozmam ve en önemlisi arkadaşıma veridiğim sözü tutamadan ona mahcup olmam) bumudur sizin görüşünüz? bu ise saygı duyuyorum..
benim o firmayı kötülediğim yok.. fiyat pahalıdır söyler alırım/almam.. ama el sıkıştıysak ben kendimi ona göre ayarladıysam, sonrada 80 160 oldu derse beni zor duruma düşürmüş olmaz mı? zaten adamda çok rahat bir adam yorum yapmıcam daha..
BU DÜŞÜNCEDE İSENİZ İLERİDE İŞİM DÜŞERSE EMİN OLABİLİRSİNİZ SİZİNLEDE İŞ YAPMAM..