User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
200 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Elİf tunİng'İn tİcaret anlayisi....

mertrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saçmalama güzel kardeşim

adam sattıgı malın yerine pirinç mi koyucak

sende sabah gidip alsaydın yada havalesni yapsaydın

kapora vermemişsin akşam gelip alcam demişsin

kaç kişi akşam gelip alıcam diyip başka yere gidip alıyor o malı 5 tl uyguna verdi diyue biliyormusun

günde senin gibi kaç kişi ile muhatap oluyorlar farkındamısın

değilsin nerden biliceksin

bu camiadaki müşteri öle bir müşteri ki başka hiç bir malın müşterisi böyle 1000 yere sorup 1 yerden almıyor

söyle izah ediyim ben herkez değilim oradan gün asırı ürün alan ve sözüne güvenilir birisiyim......... gittim 1 üründen toplu alıyorum ve ürünlerin istediğim sayıdan yarısından çoğu var bunları aldım diyorum ve akşama bir kaç tane daha getiriceğini temin ediyor.. ayırdıklarım satılmasın diye odasına koyuyoruz ve 80 tl anlasıyoruz.. akşam 5 te gel diyor ben 4 te orda olduğum halde yeni gelen (aynı üründen) toptancıda 2 katı olmuş diyor.. ve ben o zaman sabah anlaştığımız ayırdığımız olanları o fiyattan alıyım bari dediğimde sana simdi niye o fiyattan veriyim 2 katına satarım diyor ben arkadaşıma alıyordum ( havale ücreti benim ona geri havale etmem sabah akşam 30 km benzin yakmam vaktimi boşa harcayıp trafikte sınirimi bozmam ve en önemlisi arkadaşıma veridiğim sözü tutamadan ona mahcup olmam) bumudur sizin görüşünüz? bu ise saygı duyuyorum..

benim o firmayı kötülediğim yok.. fiyat pahalıdır söyler alırım/almam.. ama el sıkıştıysak ben kendimi ona göre ayarladıysam, sonrada 80 160 oldu derse beni zor duruma düşürmüş olmaz mı? zaten adamda çok rahat bir adam yorum yapmıcam daha..

BU DÜŞÜNCEDE İSENİZ İLERİDE İŞİM DÜŞERSE EMİN OLABİLİRSİNİZ SİZİNLEDE İŞ YAPMAM..

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 3-4 senedir internetten ve mağazadan sürekli alış verişler yapıyorum bir çok yerle alış veriş yaptım Elif tuning ile hiç yapmadım onunda nedeni bir gün aradım adam s.kine takmadı sallamadı resmen. Dedim maldan mal alınmaz boşver Takma kardeşim olur bunlar...
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tuning camiasının sucunu bu adam mi cekmeli böyle anlayıs olurmu herkes bireydir kendinden sorumludur

arkadaşa yapılan büyük ayp olmus

zam geldiyse bile bi türlü tolere eder insan durumu anlatır.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

smtkrglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İnternet üzerinden tuning işi yapan bir çok firmada bu olaylar yaşanıyor pejo 308 e helezon siparişi verdim ben helezonum gelecek diye beklerken 3 gün sonra telefon geldi stoklarda kalmamış diye istediğim ürünle alakası olmaya bir markayı yollamaya kalktılar ve onun gibi tam 3 tanesi ile aynı mevzu yüzünden uğraştım alay konusu oldum gelmeyen helezonlar diye
    DRJANT

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saçmalama güzel kardeşim

kaç kişi akşam gelip alıcam diyip başka yere gidip alıyor o malı 5 tl uyguna verdi diyue biliyormusun

bu camiadaki müşteri öle bir müşteri ki başka hiç bir malın müşterisi böyle 1000 yere sorup 1 yerden almıyor

ilk defa o malı almıyor bu arkadaşımız ordan hergün gün aşırı gidip alıyor , sence elifin yaptığı dorğu yani senin ticaret anlayışına göre.

reckor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100%100 haklisin bu adamlar acayip kazikci bizede fena itelediler gec uyandik ama bidaha tobe inanmayanlar internet ten bi fiyat kiyaslasin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw fiyatı yükseldi dediği ürün hala heryerde aynı fiyat , baktı arkadaşımız hergün alıyor ticarettende anlamıyor öğrenci bir genç kekliyecek ya başka yerden bulamıyacak ya

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savunduğumdan değil de; ucuz işçilik yapanı da görmedim ki.. Kendimiz de babadan bu otomotiv işinin içindeyiz. Neyin ne kadar olduğunu az çok biliyoruz. Lâkin İstanbul'da fiyatlar kol gibi mübarek!

Arabaya 3 sefer egzos taktırıp söktürdüm. 3'ünde de Şirinevler civarı egzosculara gittim. 2'si 20 TL aldı; biri 30 TL! Alt tarafı orijinal egzosu saplamalarıyla söküp; yerine yeni aldığım egzosu saplamalarıyla bağladılar!

Kendim zaten yapardım ama aletim edevatım yok burada; mecbur gittim ellerine.. Soruyorsun ne bu fiyat; biz de iş yaptırıyoruz diyoruz. Adam başlıyor sıralamaya dükkan kirası-elektrik vs vs.

Sanki bir İstanbul'da var bu giderler! Tamam gider fazla da; 2 saplama söküp takmaya da 20 TL-30 TL istenmez!

Sonra Şirinevler'de yine dandik tuningçinin birisine girdim; beyaz park ampulu almak için. Kalitesiz çin malı led ampule tam 25 TL fiyat çekti. Neymiş; karub özelliği varmış ta; sönmezmiş..Yuhh dedim artık ya! Babam parayı sokaktan toplamıyor abi dedim, çıktım. Anladıysa ne âlâ..

Netten 4 ledli dipsiz park lambalarını 5 TL'ye almıştım. Üstelik yanında başka şeyler de aldım ve 30 TL'yi geçtiği için de kapıma kadar ücretsiz kargo yapmışlardı..

Demem o ki adı geçen firmayı tanımam etmem ama İstanbul'da özellikle de bu araba işinde millet diğerini yontmak için uğraşıyor..

Düzgün esnaf neredeyse yok bu şehirde!

Çok tavsiye edilen Özel bir Honda Servisine gittim. Adam yağ filtresini sıkmayı unutmuş! Kendim sıktım fark edip te.. Düşünün artık. Tavsiye edilen yerler bile böyle. Çoğu esnaf; bana gücenmeyin de kızmayın da; laylaylom iş yapıyor burda..

Hakikaten "esnaf-usta" bir elin parmaklarını geçmez bana göre bu şehirde..
    20-30' yaptırdıysan bu işi dua et..

Geçen hafta 4 jant-lastiği ( lastik janttan ayrılmadı, sadece bijonlar sökülüp jant çıkarıldı ) 2 defa söktürüp çıkarttım 40 tl aldılar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Saçmalama güzel kardeşim

Çok yanlış, bunca yıllık hukukumuz var.. Sana telefon açtığımda x malı ne kadar desem, sen bana 100 TL desen ve 4 saat sonra sana malı almaya geldiğimde 200 TL fiyat çeksen bu normal midir? Doların ve euro söz konusu ise ikisi de 4 saatte 10'ar kuruş artmış olsun..

Böyle düşünüyorsan hukuk ayrı ama işim düşerse ben de iş yapacağımı sanmam.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw fiyatı yükseldi dediği ürün hala heryerde aynı fiyat , baktı arkadaşımız hergün alıyor ticarettende anlamıyor öğrenci bir genç kekliyecek ya başka yerden bulamıyacak ya
    en acısıda bu... insanlar cocuklarına para verip bide peşine mi gitsinler... insan ayıran tip yaş vb. durumlara göre iş yapan adamlara ayar oluyorm...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    20-30' yaptırdıysan bu işi dua et..

Geçen hafta 4 jant-lastiği ( lastik janttan ayrılmadı, sadece bijonlar sökülüp jant çıkarıldı ) 2 defa söktürüp çıkarttım 40 tl aldılar..
    iyi düdüklemişler valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi düdüklemişler valla
    Tanıdık yer bi de.. Hata bende, bosch serviste iş yapılırsa elbette pahalı olur

mertrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozan abi gün aşırı gidip alıyordum, öğrenciyim ve üzerine 1-2 tl koyarak bir şeyler yapmak boş zamanlarımı değerlendirmek istiyordum.. ben totalde 20-30 tl kar edicektim ( git gel 30 km gidip ordan ürünü alıp kargo sirketine götürerek ve geri dönerek aslında değmez ama boş vakitlerim değerlensin istedim) adam bana 80'i 160 yaptım diyince sok oldum resmen hemde gönderceğim arkadaşlardan paraları almıştım.. onlarada çok mahcup oldum ve paralarını geri ödemedede havale ücreti ödemek zorunda kaldım ayrıca sabah akşam o kadar benzin yaktım.. inanın kazancağımın 3 katını cebimden karşılamak zorunda kaldım ve 20-30 lira öğrenci harçlığı derken cebimdeki paramdanda oldum..

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en acısıda bu... insanlar cocuklarına para verip bide peşine mi gitsinler... insan ayıran tip yaş vb. durumlara göre iş yapan adamlara ayar oluyorm...
    burda bi serviste aksların iç ve dış körüğü değiştirdim 4tane körüğe 180 lira para aldılar bir daha gitmiyorum oraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozan abi gün aşırı gidip alıyordum, öğrenciyim ve üzerine 1-2 tl koyarak bir şeyler yapmak boş zamanlarımı değerlendirmek istiyordum.. ben totalde 20-30 tl kar edicektim ( git gel 30 km gidip ordan ürünü alıp kargo sirketine götürerek ve geri dönerek aslında değmez ama boş vakitlerim değerlensin istedim) adam bana 80'i 160 yaptım diyince sok oldum resmen hemde gönderceğim arkadaşlardan paraları almıştım.. onlarada çok mahcup oldum ve paralarını geri ödemedede havale ücreti ödemek zorunda kaldım ayrıca sabah akşam o kadar benzin yaktım.. inanın kazancağımın 3 katını cebimden karşılamak zorunda kaldım ve 20-30 lira öğrenci harçlığı derken cebimdeki paramdanda oldum..

biliyorum kardeşim nasıl bir firma olduğunu merak etme sen , söyleyecek çok şey varda yeri burası değil .
    herşeye var derler gidersin oraya aaa yokmuş derler kaç km gittin ne yaktın umurlarında değil bunlar tam terbiyesizler ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Tanıdık yer bi de.. Hata bende, bosch serviste iş yapılırsa elbette pahalı olur
    bosch servis ve tanıdık hmmm.. aynı senaryoyu bende yaşamıştım güzel bir düdüklemişlerdiaraba işinde ilk tecrübemdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bosch servis ve tanıdık hmmm.. aynı senaryoyu bende yaşamıştım güzel bir düdüklemişlerdiaraba işinde ilk tecrübemdi
    3-5 defa ufak tefek şeylere para almamışlardı. Bu sefer de almazlar veya 3 kuruş alırlar sandım. Fena yanılmışım

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elif tunıng sayesınde ondan sıfır aldığım urunu 2. elde bakın bu fıyata cıkmış dıyerek kar ederek sattım
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    3-5 defa ufak tefek şeylere para almamışlardı. Bu sefer de almazlar veya 3 kuruş alırlar sandım. Fena yanılmışım

3-5sefer ayak alıştırıp sonra dizinden kesiyorlar işte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)