darkmoon Nickli Üyeden Alıntı
15 yıllık bir motorcu olarak bende kısa anenktodlar veriyim bu hysoung piyasaya girdiğinde ynei başlayanlar için ideal dediler gt 250 leri neyse bende o sıra vulcan 900 lük makine vardı bilenler bilir vulcanı yolda giderken 10 metre ötedeki masa titrer.. bir gün bir arkadaş gt250 almış ilk motoru motor havalı falan duruyor bende daha önce arkadaşların cbr gsxr serilerini kullandığım için bolcana rahattır dedim motoru bir aldım ilk dikkatimi çeken dengesi oldu hiç öyle acemiye göre yapmamışlar neyse biraz sürdüm leventten bebeğe indim ordan döndüm levente çıkdım.. dikkatimi çeken viraj dengesi kesinlikle yüksek hıza profesyönellik istiyor yoksa viraja süratli girerseniz motor kendini kaybediyor çok dengesiz ve motorda fren yok hiç kuvvetli değil kısaca 250cc acemiler için ideal deniyor ama hiç acemiye gidicek dengeli bir motor değil tam aksine motor tecrübesi ve uzmanlık istiyor eğerki o motor limitlerde kullanılıcaksa.. ne yazık ki pek çok kişi fiyatına şekline kanıp gt250 alıyor ama piyasadaki gt250 lerin %90 da yan yatmış motorlar bu dediğim nedenlerden dolayı..