Cruize köpek gibi yakar, eşşek gibi gider.Daywu mu üretiyor bilmiyorum öyle bir firma olması lazım.
Tıttırık plastikler,birkaç sene sonra ne sorunlar yaşayacağınız belli değil.Yedek parçasınında ha deyince bulunabiliceğni sanmıyorum.
Cruize köpek gibi yakar, eşşek gibi gider.Daywu mu üretiyor bilmiyorum öyle bir firma olması lazım.
Tıttırık plastikler,birkaç sene sonra ne sorunlar yaşayacağınız belli değil.Yedek parçasınında ha deyince bulunabiliceğni sanmıyorum.
Golf MKVII 1.6 Tdi
kısacası cok yakar az kacar ,sonucta Amerıcan aracı degıi uzak doguda yapılan Çın karsımı mal , bence Alman technology dewam et model yukselt
Cruze LS dolu modeli filan güzel, insanı iç ve dış görüntüsü cezbediyor ufak bir kaç dokunuşlada araç çok daha güzel bir hal alıyor modifikasyona açık bir araç aslında
Yalnız diğer arkadaşlarında söylediği gibi, BMW yi satmamanız daha doğru olur en azından cruze için.. Cruze bizde çok bakındık, ama çok yakıyormuş. yol tutuşu gayet güzel ama bundan bir kaç sene sonra ne olcağı belli değil o yuzden girişmedik şu da var benzin günden güne zam yiyor, cruze çok yakıyor, iyide hızlanmıyor araç..
kısacası ; satmayın aracınızı veya başka bir araç düşünün derim.
Emre Kalkan
ben benzinli lpg li istedim görüntü cezbetmişti beni ama kimse aldırmadı aynı yorumlardan dolayı
çok matah bir araba almadım şimdide ama en azından c sınıfında mantık evliliği mutlu huzurluyuz
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
cruze için bence de değmez.. 2. el megane 3 coupe DCi, megane 3 (ithal) HB dci, yeni C4 dizel falan birçok model varken cruze'u nerden buldun?![]()
Hiç gerek yok başına bela alma.sıfır arabaya binmek sana cazip gelmesin.bosver boyle maceralarıda..
TeKS@S
cruze nin performansı çok kötü , ses sistemi çok kötü , yalıtımı çok kötü , süspansiyonları çok sert. ben olsam cruza para vermem.
2.el değeri çok düşük bir araç aldın ikigün sonra satmak zorunda kalırsan çok üzülürsün. bence arabandan memnunsan hiç bulaşma derim yada arada ne kadar fark varsa kendi aracının üstüne ekleyip daha modelli bir bmw almanızı tavsiye ederim.
feel is everything
eğer alırsan gidip, koltuğuna oturup yola çıktığın anda ne yaptım ben diyeceksin. E36 nı çok özleyeceksin. Bundan şüphen olmasın. Eğer e36'ın temiz bir e36 ise konforu tartışılmaz olmalı. BMW den inip başka herhangi bir araca binmek çok zor.
M. The most powerful letter in the world.
Geçen bir cruzeyle belaya düştüm öyle bir araç olamaz hemen hemen hepsi aynı durumda motoru tüpü yemiyor rolantide sorun yapıyor devir saati hız göstergesi gibi çalışıyor tüpte..zaten son çıkan 124 lüklere firma garanti kapsamında tüp takmıyor artk o yasaklandı arkadasım xenon desen elektrik tesisatı insignialar gibi çok sakat xenon taktıktan sonra gidip gidip geliyor çok saçmalıklarla bütün bir araç hiç mi hiç tavsiye etmem eski tip 1,6 hiç gitmiyor yeni tip 124 olanlarında pek bir farkı yok aşırı yakıyor.
Dizelleri geldi evet ama güvenilip alınmaz chevroletin dizelleri bile çok yakıyor,hiç girme derim..İkinci elini zaten belirtmişler her fiyata var düşük bir araç değmez ..![]()
sıfır araba alarak zaten yarın satıcam desen 5 ooo tl kaybın olur
ki 2.ci eli zayıf ve az alımı satımı olan bir araç almayı dusunuyorsun .alırsın satmakda zorlanırsın
e36 yı her zaman 3 aşağı 5 yukarı rakamlara satarsın tabi arabanın durumuna göre
hayırlısı olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)