autoking'den uzak durmak lazım, memlun olan çok az sayıda insan tanıyorum.
ben de tavsiye ederim çökük sihirbazını. kk Sihirbazi çok efendiler ve işleri çok düzgün. bulundukları il uzak diye üzülmeyin Anadolu turneleri oluyor, bu yaz mesela Adıyaman'a bile gitmiş, bikaç il daha saymıştı. Onun dışında zaten İstanbul galericileri ile çalışıyor, arayın bence randevu alın, işinizi görür.
Katılıyorum.gercekten araba piyasasında bu kadar bozulmamış işine bu kadar saygılı ve efendi insanlar cok az kaldı.Amcaları almanyada bu işi yapıyormuş bunlarda yegenler kuzenler hepsi gidip eğitimini almış burda yapıyorlar.Kefil olup gönderdiğim insanlardan memnun kalmayan olmadı.
Auto king ücretsiz bu büyük avantaj diğer firmalara oranla
ben bi kaç kez autoking göçük düzeltme onarımını yaptırttım hiç bir sorun yaşamadım gayet güzel oldu hemde ücretsiz..
Ama boyalı hiç bir düzeltmeyi sakın yaptırtmayın orda berbat boyarlar...
izmitte ufak bi işlem yaptırmıştım arka kapılarda çokta memnun kalmadım işçiliklerinden..
göçük derinse eğer ( saç uzadıysa yada saçın uzadığını sonradan farkederse ) ordan çıkıp boyaya gitmek gerekebiliyor.
ben maltepe autokingde yaptırdım işçilikleri çok çok güzel, renk tonu vs. hiçbirşey belli değil..
Seyyar Tayyar
ücretsiz olayını bilen bi arkadaş açıklayabilir mi? izmirdeyim ve iki cm boyunda bir göçüğüm var
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
kk Sihirbazi böyle bi site var ama
Autoking den nefret ediyorum. Servis hızları ve işçilikleri felaket. Tamir ediyoruz diye insanın hayatını tehlikeye atıyorlar. Yırtılmış tamponumu tamir ettik dediler bi getirdiler başka bir fiestanın tamponunun sağlam tarafı ile benim arabanın sağlam tarafını birleştirmişler. Eee dedim bu atmayacak mı darbede hiç bişey olmaz vurmadıktan sonra dediler. Sinirle tampona bir tekme attım tampon aynı yerden ayrıldı. Dedim bu mu sağlam dediğiniz işçilik. Kabul etmiyorum dedim tamir edilemez raporu verdiler yeni tampon geldi. Kontrol etmesek geçirecekler.
IN BOOST WE TRUST
kendi cevremden autoking den memnun olan duymadim, giden herkes pisman, autoking i o yuzden bende hic tavsiye etmiyorum...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
vay arkadaş ben memnun kalmıştım autokingten ama bukadar yorumdan sonra insan bidaha gitmeye korkucak
Maltepe'deki autoking de 1-2 kere ufak çiziği boyatmıştım , gayet iyi yapmışlardı. Şans demekki birazda bu iş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)