maslakta carconcept
maslakta carconcept
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
bende auto-king de bir aracın 3parçasını boyattım ve aracın iç döşemeleri krem rengi idi,koltuklarda sigara yanıkları vardı onları onarımını yaptırdım.kaporta boya işçiliği benim görüşüm sanayideki bir çok ustadan daha kötü içini güzel yaptılar ancak 10 gün sonra tekrar bozulmaya basladı kısacası piyasaya göre aldıkları rakam çok yüksek.sadece isime ödenen boş para diye düşünüyorum...
Maslak magic touch..bu arkadaslarin ustune yok..hem cok duzgun beyefendiler hemde iscilikleri 10 numara..aracinizi gozunuz kapali birakabilirsiniz..Fiyatlarida cok makul..gidin pisman olmazsiniz..
Oto king ilk cikis yaptiginda iyi idi ama o eski calisanlarindan cogu ayrildi ve kapasiteleride cok arttigi icin kalite yerlerde..
önceki aracımda 2 küçük göçüğüm vardı ve bende yaptırmak için baya araştırmıştım. auotoking dışında kimse yapamaz demişlerdi, ama bakıyorum bu işi yapan birkaç yer daha varmış. daha fazla kişi tecrubelerini aktarısa daha iyi fikir sahibi olunacağı kanaatindeyim.
16 JDM 55
Password:JDM
çamurluğa ve kapının ayna altına bakarsanız göçükler baya belli oluyor.
öncesi
buda sonrası pek belli olmuyor ama yeni foto yok
![]()
edirnede olsanız yeni auto king acıldı tavsiye ederim güzel işçilikleri var
abiler acayip detaycı adamımdır.Polisaj yapar wax'ını atar akşam geçer karşında otururum.Benimde kapımda 2-3 tane kapı açma eziği var.Buse gibi.autoking üstüne para verse gitmem.Parası umrumda değil isterse 2 göçük 500 tl olsun.Ama ben kesinlikle kusursuz hatasız iş istiyorum.Magic touch'mı izmitteki yer mi?
ben yakın zmanda 4 parça lokal boya + 2 parça ufak göçük düzeltildi+ 3 yerde sigara yanığı wardı onarıldı+ ön camda cok kücük çatlak wardı hepsini ücretsiz yaptırdım allianz sayesinde hepside cok güzel oldu
antalyada da şube açsalar baya iş yaparlar. millet autoking in ağzına bakıyor.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
kanal üstündeki autoking'e (adana) bende uğradım. adamlar direk boya dediler, ik gün sonraya randevu verdiler, oldu dedim görüşürüz.
bizim arabanın kaportası biraz zayıf ( clio 3). beni yanıltan internet siteleri oldu. daha derin gibi görmüştüm örnek resimleri. o ekildeki düzelten makinsa bizde yok dedi.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Babam kaportacı, yağlı çekiç adı altında boyasız düzeltmeler yapıyolar. Cumartesi bir tane 3.30ci çamurluğu yaptılar çok iyi çıktıAutoking falan işçiliği beğenmiyolar genel olarak.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
işcilik çok kötü.benim arabada üç dört tane göçük vardı ufak ufak.artık daha büyükler.insanları markayla kandırıp sigortayla anlaşmalı deniliyor, ücretsiz yapılıyor ancak sonuç ortada herkes madur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)