ilk viper derim , gerçekten zor seçim ama![]()
ilk viper derim , gerçekten zor seçim ama![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Nsx almanı öneririm. C30A değilde, C32B tercih et derim hem 2005'e kadar var zaten, modeli de fazla düşük değil.
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
zor seçim hepsini al abi![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
NSX veya R34... makyajlı testarossada çok tipsiz... testa 85 model alınırvarsa o fiyatlara onu al
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Abi düşündümde ben bu araçların hic birine binmedim bile nasıl tavsiye edeyim sana. Tamamen sanal olarak sahip oldugum fikir ve kişisel olarak besledigim sevgiye göre yazdım, bence sende öyle yapmalısın.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bu tip konulari hic bir zaman anlamamisim dir , kafan da bir marka model vardir almak istersin + - sorarsin eyvallah ta , hangisini alayim diye liste yapmak nasil bir kararsizlik ornegi cok ilginc . almak icin almak bu olsa gerek .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
kayın babmda Maybach 62 Zeppelin var 2010 bide Bentley Continental Flying Spur 2008 di sanırım. normalde eşim araba alma diyoda ben o arabalara binemem .spor bişeyler olsun gazı gıdıkladınmı gucu hissetmek istiyorum![]()
prestij arıyorsan japondan vazgeç gitsin. aston martin demişsin düşünme bile
james bond gibi hisseder insan kendini o aracın içinde...
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
karşı komşunun civiği katakulleye getirmek için beklerken bu konu fena çarptı. ne yapmak lazım bu memlekette yaşamak için. şaka bir yana imkan içinde imkansızlık benimki.
Eger sakincasi yoksa nasil ne sartlarla oraya goc ettigini yazarmisin?
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
ben de onu diyorum iste , kafan da arac beliyememis olmani , yani insan kendi zevklerini yada imkanlari dahilin de alacagi seyleri az cok bilir degil mi ? yanlis yaptigin birsey yok , bence sen once bi norvece git bak insanlarin yasayis sekillerini degerlendir ,bunun yanin da atladigin kasko ucretlerini de bir gozden gecir , sonra zaten kafan da sekillenir ne istedigin .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
adam iç güvey beyler dağılınGörgüsüz.. işe dolmuşla gidip gelion oralarda beyfendimi olacan
neyseeeee
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)