supra ya da skyline a binerdim
supra ya da skyline a binerdim
norveçli balıkçılarrakı götür yanında balık bol nasılsa
hiç birini almaz gider m3 alırdım...
farkı yaratan ayrıntılardır...
şahsen kendim öyle bişey alacak olsam ya ferrariyi yada NSX'i alırım başkada araca bakmam =)
feel is everything
supra porsche 911 gt3 viper arasında gidip geliyorum ama supra aır basıyo ilerde garaja çekip proge yapabilirm kalır bende evladiyelik olur...
hey maşallah yaaa makineler çok sağlam yanlız moralim çok bozuldu bu konuyu görünce her biri birbirinden güzel makineler seçim yapmak zor ne yalan söylim kıskandımAllah herkese nasip etsin gözüm yok yanlış anlaşılmasın ama bana kalsa hiç kullanmadım şiddetle tavsiye ederim Shelby Gt500 görüntüsü çok güzel teknik özelliklerini beygirini hiç bilmiyorum ama güzel araç...
Vay anasını konuya bak,
Ben arabama akışmetre alacak parayı zor biriktiriyim
Konu sahibi porsche,ferrari arasında kalsın
Hayat..
Tercihim Porsche olurdu , GT3 bulsam hiç fena olmaz , en yeşilinden ve rollbarlısından![]()
Serdar TURGUT
Yorumlari duyanda Norvectekiler porschedan ferrariden asagi binemiyor sanacak.Arkadaslar goruyoruz almanci gurbetcilerimiziHayatlari boyunca emeklerini veriyorlar o ulkeye,ancak bmw mercedes satin alabiyor cocuklari.Oyle goc ettim kapiya ferarri cektim gibi bir durum soz konusu degil
He norvecte otv mtv olmadigi icin ve bakilan araclar 15-20 yasinda spor otomobil oldugu icin 2.eller olu fiyatlara gidiyor olabilir bu ayri konu.
http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...cisin-isci-kal
``Araştırma sonuçlarına göre Norveç'te yabancı kökenli çalışanların yüzde 26'sı kabiliyetlerinin altında bir işte çalışıyor. Danimarka'da ise her yüz yabancı kökenli çalışandan 24'ü yeteneklerinin altında bir işte çalışmak zorunda kalıyor``
Ilginc baya.
neden yurtdışında okumadıysam az da olsa bi skyline'a bi supraya bindim derdim,kafamı ....![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
+1903 okul bitsin gidip 1 tane daha okucam
bn olsam ram srt 10 alırım arkama dahi bakmam
bu arada o 2 viper ya kazalı yada kaputları açık
esit: heleki proje yapmaya niyetliysem ram yeterli derimgidicem viper alıcam sonra kendi civic im le onu geçicem
ram alırım hiç değilse pick up derim bişi derim içime oturmaz
sn git viper al sonra civic le geçeee ne anladım viper dan
yanlıcaksam 200sx alırım 1 tanede
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)