oyun zaten bedava :D steam hesabı alıyorsunuz steam üzerinden indirip kuruyorsunuz.
bence pek rakip olmazlar. bf ile cod kapışsın. Bu oyunun tarzı farklı.
Printable View
oyun karikatür gibi karakter hareketleri süper
Zaman geçirmek için güzel sempatik bir oyun oyunun kısa film'lerini izlemenizi tavsiye ederim :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...54233321_n.jpg
ya steam üzerinden oyunu yükledim oyunu başlattığımda valve tanıtım resmi çıkıyor sonra bikaç yazı çıkıyor sonra ana ekrana dönüyor.açamıyorum oyunu yardım pls :D
bende geliyorum saracak bişeyler lazım..
ekranda server adresleri çıkmıyormu ?
Steam Topluluğu :: Grup :: TECHTURKEY
Oynayanlar katılsın beyler.
Sahur vaktine kadar yok mu oynayacak :)
Boş olduğum bi vakit bende kurup katılmak isterim :)
Yok mu oynayan?
var olmazmı ama ben 3-4 tane server buldum oralara takılıyorum server soyleyin oraya geliyim. premium olmadıgı için grupta mesaj flnda atamıyorum.
ya birde su item olayını tam çözebilmiş değilim bende aynı tüfekten 4 tane var bu kalan 3 taneyi sileyimmi yoksa değerlendirebiliyormuyuz? premium olmadığı için 50 den fazla item olmıcak bende şu an 45 lerde fln.
Merak ettim yükledim yalnız oyunu açamıyorum.
Preparing to launch Team Fortress 2 yazıyor bekliyor...
Edit: Dosyalarını güncelliyor sanırım Library'de bi yükleme ibaresi var ondan sonra açılacağını düşünüyorum...
ewt 10 gb gibi bir boyutu var yükleme bitmeden play diyor salak steam ama bekletir bi bitsin sonra açılır direk. ben manyak zevk alıyorum hatta oyun dosyalarının içinden sesleri çıkarttım telefonda zil sesi olarak kullanıyorum heavy bir gülüyor akıllara zarar hatta tek ses değil birleştirme ile silah gülme konuşma fln yaptım çok hoşuma gidiyor upload edebilirsem yükliyim :D
Silin ya da trade olayına girin. İnventory miz küçük zaten. Benimki doldu aynı olanları falan direk siliyorum.
Heavy abimiz ortamların adamı :D
Wanna dance? - YouTube
Meet the heavy mal versiyonu :D
Heavy looses an IQ - SFM - YouTube
Server olarak ben turkogp de takılıyorum ama 50 saati aşayım xkafenin pro serverina terfi edeceğim :)
oyuna girebildim bugün ama adapte olamadım çalışmalarım sürüyor :))
o fazla silahları değerlendirme şansımız yokmu? yanı o değerli metallere çeviremezmiyiz? trade yapamıyorum premium yok cunki :D
işte kendi yaptığım zil ve sms sesi :D yarılıyorum arkadaş
bende indirip başlıyorum hemen saracaak yer arıyorum zateeen :D :D oyun knight online benzıyormu ?