dün kurdum biraz oynadım güzel oyun ama silah çeşitlerimi az benmi alternatif bulamadım :D
Printable View
dün kurdum biraz oynadım güzel oyun ama silah çeşitlerimi az benmi alternatif bulamadım :D
aynen steam da bi sorun var site açılmıyor
soru sordum :(
premium almanız şart yoksa çantanızda taşıma kapasiteniz çok az ve trade yapamazsınız
oyunu nasıl yüklüycez arkadaşlar steam sayfası açılmıyor
steam yüklediyseniz store sekmesinde arama yerinde team fortress 2 yazıp gelen yerden indiriyorsunuz. Oyun beleş zaten.İnince kurulmuş da oluyor sonra steam üstünden tıklayıp oynuyorsunuz. Acaba steam hesabında mı sorun var?
Dün bende Premium'a geçtim çantanın genişlemesinden başka pek artısını hissetmedim :D fazla takasla pek işim olmuyor zaten takas edebileceğim değerli bir itemim'de yok
peki bunlar gerçek paraylamı *?
Adam öldürdükçe görev tamamladıkça silahlar düşecek, isterseniz gerçek para ile satın alabilirsinizde. Yada takas usulü yapabilirsiniz.
Karakterlerin islah çeşitleri farklıdır ama her karakterin farklı silahlarıda vardır ama aynı grup içerisinde özellikleri değişik silahları var.
biraz kurcalarsanız zaten göreceksiniz ne gibi değişiklikleir olduğunu, steam i türkçe kullanırsanız daha rahat anlayabilirsiniz.
jff.psycho ekleyin size medicle show yaptırayım:)
Deagles48 Steam'den ekleyebilirsiniz Mühendislik'de iyiyimdir :D
Steam'da hala sorun var program'dan mağaza topluluk v.b online servislere erişemiyorum
Oyundayken steam bağlantısı olmadığı zaman silahlara erişilmiyor OYUNDAN ÇIKIP (SADECE HARİTADAN OYUNDAN KOMPLE DEĞİL) çıkıp servera tekrar bağlantı kurunca bende normale dönüyor
oyuna ilk girememe probleminide şu şekilde çözdüm ilk server sayfası gelince bir adrese connect yapıyorum ardından 3 5 saniye sonra cancel yapıp girmek istediğim adrese tıklıyorum rahatça giriyor ilk adresi cancel yapmazssam benim bağlantıda takılıp kalıyor dediğim gibi yapınca hemen giriyor
tbr clan serverında sniperla 5 domine
[IMG]http://c1210.hizliresim.com/12/4/dnmd0.jpg[/IMG]
sunucu wolke engi ile 5 de 5 domine:)
[IMG]http://a1210.hizliresim.com/12/4/dnmgq.jpg[/IMG]
usta o zaman turkogp ye gel ben orda takılrım :)