Beyler silahlari silmeyin eritip metal haline getirebiliyorsunuz sonra onlarifarkli metaller yapabiliyorsunuz. 2 dolar falan yukleyin direk premium uye olabiliyorsunuz oyun almaniz sart degil :)
Printable View
Beyler silahlari silmeyin eritip metal haline getirebiliyorsunuz sonra onlarifarkli metaller yapabiliyorsunuz. 2 dolar falan yukleyin direk premium uye olabiliyorsunuz oyun almaniz sart degil :)
Counter-Strike: Global Offensive yayımlanmadan önce ön sipariş alıyorlar indirimli fiyat görmeyen arkadaşlar için burada paylaşmak istedim.
Save 10% on Counter-Strike: Global Offensive on Steam
Arkadaşlar Steam mağzasına bağlanamıyorum çok yavaş bir haftadır böyle sizde durum nedir
bende sorun yok
TF2 Değilde Cs 1.6 oynuyordum 6 7 sene profesyonel ekipmanli cart curt bu aralar cs:go satın aldım onu oynuyorum eğer varsa arkadaşlar :P
cs go cıktımı ya :D 1.6 dizel de surfdan başka modda oynamazdm bnde. şimdi tf2 indiriorm iştahımı kabarttı yorumlar :)
cikali 1-2 ay oldu direk kaptım bıtane yabancıları öttürüyom :P eskiden bende oynardım surf_ski vardi buy da vururdum herkezi hahaha
bugları ezberledm artık :D fiyatı ne kadar peki uygunsa bende kapim.
ben çıkmadan bir kaç gün önce aldım CS:GO yu 14 dolar a almıştım
bende 14 e aldim eğer oynuyan olursa bi sw ayarlayıp takılabiliriz :))))
tf2 yi 2 hafta önce premium yaptım 10 numara oldu.
deagles nickli arkadaş buradan mı sürekli görüyorum da tf2 de.
peki bu oyunu steamdan aldıkdan sonra format v.s den sonrasında gidermi. başka pclerde oynayabilirmiyiz.
PC ye format attın diyelim, Steam'in sitesine giriyorsun ve yüklüyorsun kendi hesabını açınca oradan tekrar yükleyebiliyorsun yani 1 kere para verdiysen istediğin kadar yükleyebiliyorsun. Başka PC yede kurabilirsin oradada oynayabiliyorsun ama 2 pc aynı anda internette oynama ihtimalini bilmiyorum.
steamda 10 gündür problem var site açılmıyor,
yada açılıyor sadece text şeklinde...
her tarayıcıda aynı problem var.
bende 1 haftadır fm 2013'e ön sipariş vericem veremiyorum.