User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: çekirdekleri hazırlayın :) turbo....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz yaparız siz izleyin boşverin, neden yapacaksınızki paranız gider , ama yoruma sıra geldiğindede hiç çekinmeden yaparsınız.En güzeli yorum yapmak, bedava ya nasıl olsa..yorumunu yap yap yap sonra bin dizel arabana evine git oraya git buraya git Bide arkadaş ortamında varsa bi turbo araba ohh arasıra binersn bide sana verdimiydii al sür diye hiçde gerek kalmaz turbo araba yapmana nası olsa arkadaşında var
    Bu yorum ayakta alkışlanır

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    : Biz yaparız siz izleyin boşverin, neden yapacaksınızki paranız gider , ama yoruma sıra geldiğindede hiç çekinmeden yaparsınız.En güzeli yorum yapmak, bedava ya nasıl olsa..yorumunu yap yap yap sonra bin dizel arabana evine git oraya git buraya git Bide arkadaş ortamında varsa bi turbo araba ohh arasıra binersn bide sana verdimiydii al sür diye hiçde gerek kalmaz turbo araba yapmana nası olsa arkadaşında var

Bravoo:abi tşk butonu olmadığından alkış avatarı koymak istedim, tamamen haklısın...
    turbo emek ister, orj turbolu araçtansa imkan ve zaman varsa sonradan turbolanan araçlar her daim daha zevkli olur, çünkü emek vermişsindir sen turbolamışsındır. öyle bir araca binmenin zevkinin paha biçileceğini düşünmüyorum

işinin ehli garajlardan çıkan hiçbir aracın sonradan turbolanmasından pişmanlık duyulmaz, yeter ki layığıyla yapılsın...
    Aynen katılıyorum. B16A2 yi sattım. inşallah B18C integra LS Vtec almak üzereyim. birkaç yıl VTEG'e binip de turbo altyapısını hazırlamak bile çok zevkli olacak. Gerisini düşünemiyorum bile,
    bence insanlar bu konuları açmaktan çok hayallerini gerçekleştirebilecek paraları kazanacakları işleri kovalasa daha iyi olur. yazmak kadar kısa değil ama sonunda altındaki canavara kamçı vurmak var...
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.3cdtı astra tek geçerim turbo konusunda

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ohoo turbo olayı karışık arkadaşlar bi bakarsın gecersin bi bakarsın gecilirsin senin gectigin m3 te olsa bi bakarsın şahin koymuş boyu

Subarudur
    Nissandır
    Hondadır

bunlar özellikle turbo aşıkları cok iyi tepki verior

Haa birde 86 mm lik sx pistonlu şahinler piskopat
    neden şahinler ve şahincilerle bu kadar uğraşıyosunuz

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım konunun başına büyük fontlarla BENİM DÜŞÜNCEM DEĞİLDİR ALINTIDIR yazsan iyi olacak hala herkez sen kendin düşüncen die düşünüp yaziyor biçok yoruma katılıyorum para ve getirisi konusunda ama ''biz yaparız siz izleyin'' gibi yukardan bakmak olmamış ... tebrik edilecek bi taraf varsa bırak karsındaki etsin sen BENİM deme,mütevazilik her zaman iyidir..

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.O. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım konunun başına büyük fontlarla BENİM DÜŞÜNCEM DEĞİLDİR ALINTIDIR yazsan iyi olacak hala herkez sen kendin düşüncen die düşünüp yaziyor biçok yoruma katılıyorum para ve getirisi konusunda ama ''biz yaparız siz izleyin'' gibi yukardan bakmak olmamış ... tebrik edilecek bi taraf varsa bırak karsındaki etsin sen BENİM deme,mütevazilik her zaman iyidir..
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARDA_E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Subliminal mesaj verme konusunda illuminatiyi geçtiniz , konu vti olunca her yol mübah.

Türkçe meali nedir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)