Ozaman sabah buz gibi ayazında yüzmeye gitmeyin hocam
Hem bu bir işaret olabilir. Yüzmeye gitmemen için![]()
Ozaman sabah buz gibi ayazında yüzmeye gitmeyin hocam
Hem bu bir işaret olabilir. Yüzmeye gitmemen için![]()
antifiriz zarar verbilir belki fitillere bence bu iş için uygun olan birşeyler bakın
körler sağırlar
Şaka bir yana çok ince bir gres geçerseniz bu iş olur. Fitilleri de korumuş olursunuz...
antifiriz dökün sorun olmaz
benimde sanayideki ustam zamanında antifriz önermişti sünger yada pamukla sür demişti.
feel is everything
Bizim burda ki yaşlı bir amca zeytinyağı ile antifirizi karıştırıp pamukla sürüyordu ladasına hiç bir sorun yaşamadığını baya işe yaradığını söylüyordu kendim hiç denemedim bir deneyin isterseniz.
kapı donmaları ıcın sılıkonlar satıyolar wd40 gıbı puskutrmelı wrütte olması lazım 20 tl 200ml felan5 sene yeterr her kıs kullan
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
gürsel abi emektarın lastiklerini muhtemelen biz üretiyoruzdur yazın başında bi telefon trafiği yapalım yenilerini yollarım sana bu arada o fitillerin ciğ hamurunda zaten vazelin kullanıldığı için kış hazırlığında vazelin sürülmesi sağlıklı olur antifiriz işine gelincede sünger kısımlarına zarar verebilir uzun süre üstünde kaldığında...
imza...
bir çilingir olarak vazelin öneriyorum.müşterilerede böyle diyoruz![]()
Bende CJ-5 var geçen kış kar yağdığında sabah 8 de çıktım biraz eğlenelim diye kapıyı açmak için anahtarı soktum dönmedi Allah kahretsin dedim sonra çakmak vardı çakmağı tuttum kapı koluna gayet sorunsuz açtım eğlenceye devam![]()
antifriz ve vazelin çözümdür . ankarada ben antifriz sürmüştüm pamukla fitillere
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)