İki aracada sahip olmak kısmet oldu, 3. cooper'ımı eskittim sattım.
Arada atla deve fark yok 207cilerle minicilerin birbirine düşmesi kadar saçma bir durum yok şu konuda, r56 motor kırıyor vs yazan arkadaşım ozaman peugeout'unda kırılması lazım arada şanzuman dışında bariz fark söylermisin bana

psa bmw beraber geliştirdi bu motoru, yakıt-performans oranında çok güzel bir motor, çoğu araçta olduğu gibi ilk çıkan serilerde (2007) sente atlama vb sıkıntılar oldu, daha sonra bu hatalar güncellendi, peugeot servise çağırıp garantiden değiştrdi o gün için bu parçaları.
Rc fiyatına göre şu piyasada bineceğiniz en güzel en donanımlı arabalardan, mini ile performans yol tutuş olarak karşılaştırılabilir ama diğer kısımlarda mini bir kaç gömlek üstün zaten fiyatından ve aradakı donanım ve bmw'nin kalite farkından bu açık ve net. Mini farklı tarzı olan bir araç binen, seven, meraklısı bunu çok iyi bilir.
Şu konuda ki soru tanıtım aracı yapılması, en hızlı olacak araç soruluyor, rc'de güzel bir 6 ileri olsaydı belki düşünülebilirdi ancak bu motorda son nokta olunacaksa büyük turbolu 211hp jcw tercih edilir, sanırım 280'lere kadar üfler turbosu, bütçe yetmiyorsada düz vites sunroof'suz (grkm spec

) bir araç tercih edilir, baya baya zevkli ve hızlı bir hale gelir turboback egsoz, remap, filtre, dumpvalve ve bir kaç ıvır zıvır parça ile. Şu anki aklımla 30 civarına bir rc alırım 220'de kessin önemli değil Almanya otobanlarında kullanmıyoruz bu arabaları

60-200'e bakardım.