User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
116 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 207 RC & Le Man ve 2008 Cooper S Hakkında Bigi!

qwertynord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r56 cooper s gerçekten güzel bir seçenek yol tutuşu kendine has tarzı önü aşırı olmasada yeterli seviyede açık olan motoru sanırım yazılım egzos intercooler ile 220 230 arası bi güce ulaşılabilir ayrıca hiç tatmadım ama grkm,in söylediğine göre coilover,front sway bar ve doğru lastik seçimiyle dahada hisli bi araba olabiliyor kurban bayramından bu yana 2008 cooper s kullanıyorum şiddetlede tavsiye ediyorum hızlı arabaya çok bindim ama cooper s daha farklı gücünü sonuna kadar size sunmak için yanıp tutuşuyo

önü yeterli seviyede açık demiştim editt... Kendileri için gt28 li kitler forget piston ve kollar mevcut

Ayrıca önceki sayfalarda birisi demiş neden cooper kullanıcıları r56dan çok r53ü tercih ediyolar diye r 53 daha hisli daha bi safkan der her ikisinide tatmış kişiler artık supercharger lı olmasımı veya kapağı bloğumu filan bilmem ama söylenenler bu şekilde

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladigim kadariyla,ds3 ile coopet S ayni?
    Jcw listenin ustunde...
    Modlanan Jcw bu ikisininden hizli olucaktir...
    Opc olabilir ancak moddan sonra cooper S modludan yavas kaliyormus(yazilim-cai-dp)
    Ds3 farkli oldugu icin alibabilir,ancak motoru 175 lik S ile ayni mi? Eminmisiniz?

qwertynord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladigim kadariyla,ds3 ile coopet S ayni?
    Jcw listenin ustunde...
    Modlanan Jcw bu ikisininden hizli olucaktir...
    Opc olabilir ancak moddan sonra cooper S modludan yavas kaliyormus(yazilim-cai-dp)
    Ds3 farkli oldugu icin alibabilir,ancak motoru 175 lik S ile ayni mi? Eminmisiniz?
    Sanırım hepsi doğru ayrıca ds3 gt rc rcz ve cooper s hepsi aynı motor ama kimisinde turbo kimisinde pistonlar falan fıstık bir çok farklılık var mesela aynı bloğa sahip gt 156 hp iken rc 175 bu ikisinin arasında turbo piston gibi farkalr vardı hatırladığım kadarıyla

ama opc ile cooepr s,in modlanınca birbirlerinde çokta farklı olcuağını sanmıyorum hatta opc daha iyi olması lazım sonuçta stock ta opc daha kuvvetli

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen once sordugum soruya cevap ver bosver ben taksiylede gezerim sahine gerek yok
    kardesım sordugun soruya cevap vereyım cooper slerde kronik motor kırma sorunu yokmu?trabzonda 5-6 tane cooper s var 2-3 tanesı sanzıman dagıttı motor kırdı.Genel olarak bı sorun var.her mini kıracak dıye bıse yok tabi.Bence cooper s 5 para etmez ben para vermem 207 RC daha sekıl duruyor bana gore motorunu yapıncada gayet guzel uzuyor.cooper ile yürürsün yani.RC yi sahıne benzettın ya daha bıse demem sana

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım sordugun soruya cevap vereyım cooper slerde kronik motor kırma sorunu yokmu?trabzonda 5-6 tane cooper s var 2-3 tanesı sanzıman dagıttı motor kırdı.Genel olarak bı sorun var.her mini kıracak dıye bıse yok tabi.Bence cooper s 5 para etmez ben para vermem 207 RC daha sekıl duruyor bana gore motorunu yapıncada gayet guzel uzuyor.cooper ile yürürsün yani.RC yi sahıne benzettın ya daha bıse demem sana
    konuya bakıodumda yazmıcaktım alla allah nasıl ikisini mukayese edebilir die araçlarınız kısmında 207 gt görünce mevzu anlaşıldı allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle kullan 207 ni
    Team PAŞAOĞLU

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kronik bi motor kirma sorunu yok acikcasi minilerde bilincsizce modifiye edip kiran cok o dogru bende kirdim zamaninda motorumu ama bu problem r53 de var o da gereksiz kasnaklar kullanmaktan oluyo fazla isidan kaynakli yani biraz arastirip yazsan en azindan bende karsimda bilen adamla tartisiyorum sanarim konuda gecen araba r56 bi motor problemide yok denicek kadar az r56 larda zaten kiriyo olsa peugeottada ayni problem olurdu

sanzimanda kiran anca araba kullanmayi bilmiyodur yada is bilmeyen bi ustaya baski balatasini degistirtmistir volanin ustunde ki pimlerde yerinden cikip sanzimani delik desik etmistir

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RC nin çok küçümsendiği açık
    MCS in Marka imajının ve kalitesinin çok yüksek olduğunun aksini kimse idda etmiyor
    Ama konuyu okursanız beklenti bu yönde değil
    Beklentiye göre RC ile MCS arasında atla deve var diyen varsa abartıyor denilebilir rahatlıkla
    gidişatları çok yakın RC nin vites oranlaması başarılı ama 5 vites dezavantajını özellikle yüksek süratte yaşıyor
    MCS in aktarımı daha başarılı vites oranlaması gayet iyi
    RC nin direksiyon tepkileri ve Yol tutuşu çok çok iyi seviyede özellikle direksiyon tepkisi mükemmelle yakın
    Sonuç beklentiye göre arada ciddi fark söz konusu falan değil

Peugeot olması en büyük dezavantajı bu açık..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DS3 u Modluyan var mı aramızda?
    Ben RC ye karsı on yargım yok fakat,cok fazla sorun cıktıgını soyluyor ve bunu soyleyen kısıler RC kullananlar.
    Yoksa paramın dusmanı degılım,20.000TL fazla verıcek
    DS3 cok kafamı karıstırıyor,cogu kısı begenmıyor ama dıkkat ceken bır arac.
    Eger motoru gercekten MCS ve RC ıle aynı ıse almak ıstıyorum.
    Yoksa Turbo-pıston yada belırgın Hardware farklılıkları var ıse almanın onemı yok tabı....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kronik bi motor kirma sorunu yok acikcasi minilerde bilincsizce modifiye edip kiran cok o dogru bende kirdim zamaninda motorumu ama bu problem r53 de var o da gereksiz kasnaklar kullanmaktan oluyo fazla isidan kaynakli yani biraz arastirip yazsan en azindan bende karsimda bilen adamla tartisiyorum sanarim konuda gecen araba r56 bi motor problemide yok denicek kadar az r56 larda zaten kiriyo olsa peugeottada ayni problem olurdu

sanzimanda kiran anca araba kullanmayi bilmiyodur yada is bilmeyen bi ustaya baski balatasini degistirtmistir volanin ustunde ki pimlerde yerinden cikip sanzimani delik desik etmistir
    Yahu su DS3 yada MCS,modlandıktan sonra verıler gerek.
    Eger dıyorsankı JCW bu ıstekı son nokta,oda olabılır ancak RC yı modlayıp,JCW yada MCS arasında Hızlanma farkları olmıyacaksa,deger mı?
    Bugun 2 adet JCW ıle pazarlıgı bıtırdık ama DS3 ve MCS aklımı karıstırıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DS3 alıp Citroen Racing'ten R3T kiti getirmeyi neden düşünmüyorsunuz?

Performansın dibine vurulur bu şekilde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DS3 alıp Citroen Racing'ten R3T kiti getirmeyi neden düşünmüyorsunuz?

Performansın dibine vurulur bu şekilde.
    R3T kıtı hakkında bılgı verırmısınız?
    ayrıca DS3 un 156HP lık motoru ıle MCS nın motoru aynı mı?

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bildiğim ds3 ün 156 lık motoru ile cooper s 175 lik olan da farklar var

piston turbo vs. ne kadar farklılık var tam emin değilim yanlış yönlendirmek istemem ancak tamamen aynı motor değiller bunu biliyorum...

yani rcz de ki 156 lık ve 200 hp seçenekleri gibi düşünülebilir. 2 araç da rcz ancak motorun temel yapısı aynı olsada ayrıldıkları noktalar var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten Cooper S ve JCW gıbı,DS3 ve MCS arasında Turbo-Pıston gıbı farklılıklar varsa,dusunmuyorum,Cunku RC yı tercıh ederım...
    DS3 un tek cezbedıcı tarafı,Kasası ve farklılıgı...
    Ozaman RC-MCS arasında secım yapmalı...
    Eger butce ayrılırsa JCW alınmalı?
    Son tahlıl bumudur arkadaslar?

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R3T kıtı hakkında bılgı verırmısınız?
    ayrıca DS3 un 156HP lık motoru ıle MCS nın motoru aynı mı?
    Citroen DS3 R3 rally car for FIA Group R3T regulations

R3T bildiğin ralli versiyonmuş.

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten Cooper S ve JCW gıbı,DS3 ve MCS arasında Turbo-Pıston gıbı farklılıklar varsa,dusunmuyorum,Cunku RC yı tercıh ederım...
    DS3 un tek cezbedıcı tarafı,Kasası ve farklılıgı...
    Ozaman RC-MCS arasında secım yapmalı...
    Eger butce ayrılırsa JCW alınmalı?
    Son tahlıl bumudur arkadaslar?
    Bence en doğrusu bu yönde

Bana sorarsanız Rc 20 bin tl ucuza cooper s in hızlanmasını vaad eden hatta yakalayan bir araç

mantık olarak daha az bir bütçe ile rc almak mantıklı ancak cooper s alana da niye aldın denemez o da çok kaliteli bir araç çünkü.

Ha jcw deniyorsa aralarındaki en iyi alternatif o zaten.ama işte her şey para çokomel eğrisine bağlı

Benim şahsi fikrim bu yönde ayrıca ben peugeot nun öyle çok sorunlu olduğuna da inanmıyorum her araçta sorunlar oluyor,önemli olan firmanın servislerin bu sorunlara nasıl yaklaştığı çözüm sunup sunamadıkları...

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bildiğim de 156 ile 175 hp arasında teknik farklar var detaylara bakınıyorum bulabilirsem net yazarım

Öte yandan ds3 üzerinde biri ciddi çalışmış 261 hp 385 Nm tork civarına ulaşmış
    Detayları ve yapılan tüm modifikasyonlar yazılmış

Citroen DS3 1.6 THP Stage 4 : 260 cv et 385 N.m

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada sahip olmak kısmet oldu, 3. cooper'ımı eskittim sattım.
    Arada atla deve fark yok 207cilerle minicilerin birbirine düşmesi kadar saçma bir durum yok şu konuda, r56 motor kırıyor vs yazan arkadaşım ozaman peugeout'unda kırılması lazım arada şanzuman dışında bariz fark söylermisin bana psa bmw beraber geliştirdi bu motoru, yakıt-performans oranında çok güzel bir motor, çoğu araçta olduğu gibi ilk çıkan serilerde (2007) sente atlama vb sıkıntılar oldu, daha sonra bu hatalar güncellendi, peugeot servise çağırıp garantiden değiştrdi o gün için bu parçaları.

Rc fiyatına göre şu piyasada bineceğiniz en güzel en donanımlı arabalardan, mini ile performans yol tutuş olarak karşılaştırılabilir ama diğer kısımlarda mini bir kaç gömlek üstün zaten fiyatından ve aradakı donanım ve bmw'nin kalite farkından bu açık ve net. Mini farklı tarzı olan bir araç binen, seven, meraklısı bunu çok iyi bilir.

Şu konuda ki soru tanıtım aracı yapılması, en hızlı olacak araç soruluyor, rc'de güzel bir 6 ileri olsaydı belki düşünülebilirdi ancak bu motorda son nokta olunacaksa büyük turbolu 211hp jcw tercih edilir, sanırım 280'lere kadar üfler turbosu, bütçe yetmiyorsada düz vites sunroof'suz (grkm spec ) bir araç tercih edilir, baya baya zevkli ve hızlı bir hale gelir turboback egsoz, remap, filtre, dumpvalve ve bir kaç ıvır zıvır parça ile. Şu anki aklımla 30 civarına bir rc alırım 220'de kessin önemli değil Almanya otobanlarında kullanmıyoruz bu arabaları 60-200'e bakardım.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suan dediginiz aracin birinin sahibiyim ötekisinin ise arkadasim galerici oldugu için o alirdi kullanirdim.ben bu dediklerinizin hiçbirini kabul etmez corsa opc alirdim.önü açik bir motor ben bile suan temiz corsa opc almayi düsünüyorum.bundan 2 sene önce sitemize de üye olan emrenin arabasina bindigim zaman resmen hayran biraktirmisti kendisine.bir düsünmenizde fayda var derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bızı asar kullanılıcak yer olarak kı zaten motor 210 HP

Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence en doğrusu bu yönde

Bana sorarsanız Rc 20 bin tl ucuza cooper s in hızlanmasını vaad eden hatta yakalayan bir araç

mantık olarak daha az bir bütçe ile rc almak mantıklı ancak cooper s alana da niye aldın denemez o da çok kaliteli bir araç çünkü.

Ha jcw deniyorsa aralarındaki en iyi alternatif o zaten.ama işte her şey para çokomel eğrisine bağlı

Benim şahsi fikrim bu yönde ayrıca ben peugeot nun öyle çok sorunlu olduğuna da inanmıyorum her araçta sorunlar oluyor,önemli olan firmanın servislerin bu sorunlara nasıl yaklaştığı çözüm sunup sunamadıkları...
    Haklısınız,benım fıkrımı degıstıren 2 adet RC kullanıcısı degıstırdı.
    Aslında yegende RC alalım dıyor,garıp,JCW dıyecek sanırdım...

Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim de 156 ile 175 hp arasında teknik farklar var detaylara bakınıyorum bulabilirsem net yazarım

Öte yandan ds3 üzerinde biri ciddi çalışmış 261 hp 385 Nm tork civarına ulaşmış
    Detayları ve yapılan tüm modifikasyonlar yazılmış

Citroen DS3 1.6 THP Stage 4 : 260 cv et 385 N.m
    Lınk acılmıyor,dedıgım gıbı DS3 farklı oldugu ıcın secmek ıstıyorum ancak bu arac Roll da hızlandırılması gerektıgı ıcın ve Turkıye sartlarında sorunsuz yurumesı sart...

Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki aracada sahip olmak kısmet oldu, 3. cooper'ımı eskittim sattım.
    Arada atla deve fark yok 207cilerle minicilerin birbirine düşmesi kadar saçma bir durum yok şu konuda, r56 motor kırıyor vs yazan arkadaşım ozaman peugeout'unda kırılması lazım arada şanzuman dışında bariz fark söylermisin bana psa bmw beraber geliştirdi bu motoru, yakıt-performans oranında çok güzel bir motor, çoğu araçta olduğu gibi ilk çıkan serilerde (2007) sente atlama vb sıkıntılar oldu, daha sonra bu hatalar güncellendi, peugeot servise çağırıp garantiden değiştrdi o gün için bu parçaları.

Rc fiyatına göre şu piyasada bineceğiniz en güzel en donanımlı arabalardan, mini ile performans yol tutuş olarak karşılaştırılabilir ama diğer kısımlarda mini bir kaç gömlek üstün zaten fiyatından ve aradakı donanım ve bmw'nin kalite farkından bu açık ve net. Mini farklı tarzı olan bir araç binen, seven, meraklısı bunu çok iyi bilir.

Şu konuda ki soru tanıtım aracı yapılması, en hızlı olacak araç soruluyor, rc'de güzel bir 6 ileri olsaydı belki düşünülebilirdi ancak bu motorda son nokta olunacaksa büyük turbolu 211hp jcw tercih edilir, sanırım 280'lere kadar üfler turbosu, bütçe yetmiyorsada düz vites sunroof'suz (grkm spec ) bir araç tercih edilir, baya baya zevkli ve hızlı bir hale gelir turboback egsoz, remap, filtre, dumpvalve ve bir kaç ıvır zıvır parça ile. Şu anki aklımla 30 civarına bir rc alırım 220'de kessin önemli değil Almanya otobanlarında kullanmıyoruz bu arabaları 60-200'e bakardım.
    Gorkem aynısını soyledı.Nedense DS3 e agır dıyor ama speclerı oyle demıyor?
    Anladıgım kadarıyla DS3 secmemelıyım ve 20.000TL ucuza,aynı performansı yakalıyacagım RC almalıyım?
    Pekı JCW ayarında Turbo takılabılır mı RC ye?
    MCS ıle RC ye aynı modlar uygulandıgında fark olur mu?

Alıntı gsi_club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suan dediginiz aracin birinin sahibiyim ötekisinin ise arkadasim galerici oldugu için o alirdi kullanirdim.ben bu dediklerinizin hiçbirini kabul etmez corsa opc alirdim.önü açik bir motor ben bile suan temiz corsa opc almayi düsünüyorum.bundan 2 sene önce sitemize de üye olan emrenin arabasina bindigim zaman resmen hayran biraktirmisti kendisine.bir düsünmenizde fayda var derim.
    Modlanmıs OPC yada modlusunun verılerını bılıyormusunuz?(yazılım ve kat ıptalı)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)