User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: İstanbul'un Trajikomik Trafik Kuralları !!!

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yayalar da efendi efendi yürüsün..(!)
    Yoksa böyle olur işte (!)

VİCDANSIZ SÜRÜCÜ KAMERAYA BÖYLE YAKALANDI - WEB TV :: Hürriyet
    bunu bende cok yaparım bu kadar sert vurmam ama cok ayna carpmıslıgım vardır
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla beyaz civic iyi yapmış en sınırlendiğim şey yolun ortasından tarlad yurur gibi gidenler.Bidaha yoldan yurumez ders olmuştur.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baran yuh be kardesm ne iyi yapması cocugun cene falan dağalms okadar sinirliyse dalsaymıs 3üne. bence yaptıgı kesinlikle art niyetin dorukları. bide bu 3 kişiden yaralanan kardeşin v.s. olsa bukadar acık yüreklilikle iyi oldu yazarmıydın? hepimiz arac sürüyorzda unutmayın arabamız olmadıgında yayayız, trafikde en cok yayalara ve motorlulara dikkat ediyorm adam resmen cocugun üstünden geçmiş
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada işıklar ve anlamları...

kırmızı ışık: istersen dur ama gitmek isteyeni engelleme
    sarı ışık: gazı kökle
    yeşil ışık: debriyajı bırak...

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu bende cok yaparım bu kadar sert vurmam ama cok ayna carpmıslıgım vardır
    bu olay sakaryada olmuş yayaların yüzde 90ı hakediyor bunu sokak ortasında 3 kişi yan yana yürüyüp artislk yaparsan olacağı budur bende bir gün dikiz aynasını sokacam birine.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baran kornaya bas çekilsinler ne vurması yahu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu olay sakaryada olmuş yayaların yüzde 90ı hakediyor bunu sokak ortasında 3 kişi yan yana yürüyüp artislk yaparsan olacağı budur bende bir gün dikiz aynasını sokacam birine.
    aslan, dikiz aynası sokana kadar in dövsene ne diye arabana zarar veriyosn arabayla çarpıp ezdiğin adam seni rahatlatmazki in aşşa dal adama döv yada dayak ye inan rahatlarsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslan, dikiz aynası sokana kadar in dövsene ne diye arabana zarar veriyosn arabayla çarpıp ezdiğin adam seni rahatlatmazki in aşşa dal adama döv yada dayak ye inan rahatlarsın.
    ben kısa yolu tercih ederim her zaman aşağı in tartış kavga et iş uzar gider böyle hafif arabayla dokundunmuydu anlar o. şurasıda var koskoca şehiri bu yolla düzeltemezsin burasının ve küçük şehirlerin yapısıda bu şekilde galiba. yaya geçidinde yol verdiğim zaman şaşkın şaşkın bakıyor yayalar.
    ayrıca benim söylemek istediğim yolun ortasında arabayla inatlaşan tipler.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da iki sene önce basıma gelen olay Çankaya'dayız İzmire dönücez tüm gün bakanlık, vergi dairesi başkanlıgı karakol arasında mekik dokumusuz gece uyumadan ankaraya gelmısız aksamına dönücez kafa döndü tabi. Ters yöne gidiyormuşuz.Sonra farkettik ama tam akşam saati gıdım gıdım ilerliyor. Her kavşakta 3-4 polis. Yanımıza motorlu polisler geldi izmir'de yunus diyorlar orda ne diyorlar bilmemde. Bunlara burdan dönelimmi falan dedik, adamlar kafa çıktı.1 ışık beraber gittik konuşa konuşa. Yasak normalde burdan değilde bi ilerden çekin U yu hadi selametle dedi gitti Bizde aynen dediği gibi çektik U 'yu kornalar kıyamet küfür girdik neyse bir baktım yandan bi polis elinde telsiz el kol yapıyor dedim arkadaş boşver,yoksay yazar dinlemez 50 metre gittim bir baktım arkadan sirenler vs. ambulansmı acaba falan derken bir baktım motorlular Aldılar bizi cepe ki o bile 1-2 dk sürdü en soldan sağa geçicez diye. Bu arada birde arabalı ekip geldi. Adamlara bize yunus söyledi izmirden geliyoruz diyorum , diğeri çankırı şivesiyle araba 06 plaka o nası oluo la diyo Allah'tan diğer dön diyenler sireni duyup gelmişler Onlar aldı ellerinden az ilerde atom ısmarladık abilere hellaleştik ayrıldık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kısa yolu tercih ederim her zaman aşağı in tartış kavga et iş uzar gider böyle hafif arabayla dokundunmuydu anlar o. şurasıda var koskoca şehiri bu yolla düzeltemezsin burasının ve küçük şehirlerin yapısıda bu şekilde galiba. yaya geçidinde yol verdiğim zaman şaşkın şaşkın bakıyor yayalar.
    ayrıca benim söylemek istediğim yolun ortasında arabayla inatlaşan tipler.

valla kardesm çarpmayla kalmaz öldürürsün dozu kaçar ayağının. sonra sonc belli yatarsın 3-5 sene hayatın mahvolur. bazen herşeyin kısa yolu seni gidiceğin yere çıkarmaya bilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kardesm çarpmayla kalmaz öldürürsün dozu kaçar ayağının. sonra sonc belli yatarsın 3-5 sene hayatın mahvolur. bazen herşeyin kısa yolu seni gidiceğin yere çıkarmaya bilir.
    haklısınız abi bir anlık öfke hayat karartabilir her zaman sakin olmakta fayda var.şimdi kanunlar yüzde yüz yayadan yana.balkondan atlayıp önüne düşse sen suçlu çıkacaksın nerdeyse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde istanbulda şunu yaşıyorum arabamız ankara plaka istanbulda eğer başka bi ankaralıya plakaya denk gelirsem istanbulda yanımdan artistik hareketler patinaj makas şov yaparak geçmeler fln tamam anladık sende ankaradan geldin ne bu kendini belli etme çabaları

Hele Adiyaman yada memleketinize daha uzak bi yerdeyseniz Ankara plakayı görür görmez yolda 4lüyü yakıp kornaya abanan 4 lü yakıp selektör atan çok oldu memleket hasreti böyle bişey demek ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısınız abi bir anlık öfke hayat karartabilir her zaman sakin olmakta fayda var.şimdi kanunlar yüzde yüz yayadan yana.balkondan atlayıp önüne düşse sen suçlu çıkacaksın nerdeyse.
    kanunu geç burak, sırf yolda yürüdü diye başka bir suçu bulunmayan adama ayna ile çarpıp altına alıp öldürdüğnde ki vicdanazabı bitermi allah hepimizi korusun böyle şeylerden. kanunen haklı olsan ne olur ki. böyle saçma nedenle birine kasıtlı carpmak beterdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanunu geç burak, sırf yolda yürüdü diye başka bir suçu bulunmayan adama ayna ile çarpıp altına alıp öldürdüğnde ki vicdanazabı bitermi allah hepimizi korusun böyle şeylerden. kanunen haklı olsan ne olur ki. böyle saçma nedenle birine kasıtlı carpmak beterdir.
    amin.bu yönden düşününcede trafkte yaptığımız çoğu basit hareketin bile ne kadar tehlikeli olduğunu anlıyoruz öfke gelir göz kararır,öfke gider yüz kızarır sözü çok doğru bir söz yazmak lazım arabanın içine bir yere

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da sağa dönüş serbesttir,İstanbula gittiğimde her seferinde küfür yerim misal kırmıız yandı duruyorsunuz düz veya sağa dönüş var.Ankara'da yeşil yanmadan herkes sağa döner,İstanbulda da yapıyorum bunu küfür kıyamet,alışkanık işte.
    Birde şöyle bir durum var Ankara'da bayan sürücüler çok kabiliyetsiz benim eşimde dahil olmak üzere,inanılmaz akıl almaz fıkra gibi işler yapıyolar bazen,daha bu sabah bi tanesine arkadan dalıyodum,caaaaaaaaaaart diye durdu,mecbur bizde durduk abs dsc derken camı açtı karşı kaldırımdaki taksi durağında duran taksicilere bağırarak yol soruyor,ya bi sinyal ver bi dörtlü yak bi sağa yanaş bişiler yap be kadın.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yayalar da efendi efendi yürüsün..(!)
    Yoksa böyle olur işte (!)

VİCDANSIZ SÜRÜCÜ KAMERAYA BÖYLE YAKALANDI - WEB TV :: Hürriyet
    şürücü tam çocuğuymuş ama yani .. herif sakat kalsa ne olcak değcekmi bi anlık sinire..
    Livestrong

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel ayrıntılar traji komik gerçektende ben bursada yasıyorum burasıda istanbul gıbı olmaya basladı yavas yavas ama yınede ıstanbul gıbı olamaz istanbulda herkez hızlı şirket arabsını alan otobanda hız denemesı yapıyor sankı 120 ıle gıdıyorum yanımdan vızır vızır geçiyorlar bıde duz geçmekte yok makas atıp serit değiştirip geçiyorlar
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acı gerçekler ...
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya sürücü hata yapmışta. o yayalarınmıymıs sakarya. carpmadan once adam 2 defa duruyo ve bellıkı konusuluyoda adamlar ınadına yola cıkıyolar. ha surucu fazla dokundurmus o ayrı..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)