www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Valla beyaz civic iyi yapmış en sınırlendiğim şey yolun ortasından tarlad yurur gibi gidenler.Bidaha yoldan yurumez ders olmuştur.
baran yuh be kardesm ne iyi yapması cocugun cene falan dağalms okadar sinirliyse dalsaymıs 3üne. bence yaptıgı kesinlikle art niyetin dorukları. bide bu 3 kişiden yaralanan kardeşin v.s. olsa bukadar acık yüreklilikle iyi oldu yazarmıydın? hepimiz arac sürüyorzda unutmayın arabamız olmadıgında yayayız, trafikde en cok yayalara ve motorlulara dikkat ediyorm adam resmen cocugun üstünden geçmiş
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ankarada işıklar ve anlamları...
kırmızı ışık: istersen dur ama gitmek isteyeni engelleme
sarı ışık: gazı kökle
yeşil ışık: debriyajı bırak...
Baran kornaya bas çekilsinler ne vurması yahu![]()
ben kısa yolu tercih ederim her zaman aşağı in tartış kavga et iş uzar gider böyle hafif arabayla dokundunmuydu anlar o. şurasıda var koskoca şehiri bu yolla düzeltemezsin burasının ve küçük şehirlerin yapısıda bu şekilde galiba. yaya geçidinde yol verdiğim zaman şaşkın şaşkın bakıyor yayalar.
ayrıca benim söylemek istediğim yolun ortasında arabayla inatlaşan tipler.
Ankara'da iki sene önce basıma gelen olayÇankaya'dayız İzmire dönücez tüm gün bakanlık, vergi dairesi başkanlıgı karakol arasında mekik dokumusuz gece uyumadan ankaraya gelmısız aksamına dönücez kafa döndü tabi. Ters yöne gidiyormuşuz.Sonra farkettik ama tam akşam saati gıdım gıdım ilerliyor. Her kavşakta 3-4 polis. Yanımıza motorlu polisler geldi izmir'de yunus diyorlar orda ne diyorlar bilmemde. Bunlara burdan dönelimmi falan dedik, adamlar kafa çıktı.1 ışık beraber gittik konuşa konuşa. Yasak normalde burdan değilde bi ilerden çekin U yu hadi selametle dedi gitti
Bizde aynen dediği gibi çektik U 'yu kornalar kıyamet küfür girdik neyse bir baktım yandan bi polis elinde telsiz el kol yapıyor dedim arkadaş boşver,yoksay yazar dinlemez
50 metre gittim bir baktım arkadan sirenler vs. ambulansmı acaba falan derken bir baktım motorlular
Aldılar bizi cepe ki o bile 1-2 dk sürdü en soldan sağa geçicez diye. Bu arada birde arabalı ekip geldi. Adamlara bize yunus söyledi izmirden geliyoruz diyorum , diğeri çankırı şivesiyle araba 06 plaka o nası oluo la diyo
Allah'tan diğer dön diyenler sireni duyup gelmişler
Onlar aldı ellerinden az ilerde atom ısmarladık abilere hellaleştik ayrıldık
![]()
birde istanbulda şunu yaşıyorum arabamız ankara plaka istanbulda eğer başka bi ankaralıya plakaya denk gelirsem istanbulda yanımdan artistik hareketler patinaj makas şov yaparak geçmeler flntamam anladık sende ankaradan geldin ne bu kendini belli etme çabaları
Hele Adiyaman yada memleketinize daha uzak bi yerdeyseniz Ankara plakayı görür görmez yolda 4lüyü yakıp kornaya abanan 4 lü yakıp selektör atan çok oldu memleket hasreti böyle bişey demek ki![]()
Ankara'da sağa dönüş serbesttir,İstanbula gittiğimde her seferinde küfür yerimmisal kırmıız yandı duruyorsunuz düz veya sağa dönüş var.Ankara'da yeşil yanmadan herkes sağa döner,İstanbulda da yapıyorum bunu küfür kıyamet,alışkanık işte.
Birde şöyle bir durum var Ankara'da bayan sürücüler çok kabiliyetsiz benim eşimde dahil olmak üzere,inanılmaz akıl almaz fıkra gibi işler yapıyolar bazen,daha bu sabah bi tanesine arkadan dalıyodum,caaaaaaaaaaart diye durdu,mecbur bizde durduk abs dsc derkencamı açtı karşı kaldırımdaki taksi durağında duran taksicilere bağırarak yol soruyor,ya bi sinyal ver bi dörtlü yak bi sağa yanaş bişiler yap be kadın.
güzel ayrıntılar traji komik gerçektende ben bursada yasıyorum burasıda istanbul gıbı olmaya basladı yavas yavas ama yınede ıstanbul gıbı olamaz istanbulda herkez hızlı şirket arabsını alan otobanda hız denemesı yapıyor sankı 120 ıle gıdıyorum yanımdan vızır vızır geçiyorlar bıde duz geçmekte yok makas atıp serit değiştirip geçiyorlar![]()
acı gerçekler ...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
ya sürücü hata yapmışta. o yayalarınmıymıs sakarya. carpmadan once adam 2 defa duruyo ve bellıkı konusuluyoda adamlar ınadına yola cıkıyolar. ha surucu fazla dokundurmus o ayrı..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)