Millet boşa tırsıor ben gidip izmirden aldım arabamı ve cok memlunum temizliginden degişensiz :)
Printable View
arabamı ucuza veriyorum diye aklınıza kesin arabada problem vardır sorusu gelmesin buyrun gelin sabahdan akşama kadar gazlayalım ( benzin sizden ) :D
Arkadaşlar NFD S13 satılık . aklınızda bulunsun
Spawn arkadasım senin spacer lar duruyor mü? Satiyormusun satarsan bana bı özel msj fln atarsan sevinirim
slm arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan varmı?
Galeriden Satılık "Nissan 200SX 2.0 Turbo" - 17.750 TL - 27100 Şehitkamil Gaziantep - Araba.Com
Nissan / 200SX / 2.0 Turbo / 13.5.12 ye kadar 15000 tl96 model 200sx sahibinden.com'da - 39673393
bayadır s14 almayı planlıyorum fakat maddı durum el vermedı su araca gucum yeter durumda sızce alınırmı? 15 lıra ıstıyor pazarlıkla 13 14 cıvarına alırım dıye dusunuyorum durumu kotu gorunuyor ?
ben o arabaya bakmaya gittim, 8bin TL'ye verseler bile almam.
pazarlık yapıldı o arabann sahibiyle uzun uzun , 14 den aşşağıya inmiyor , bayağıda tok satıcı :) araba da "al bin" değil ...
dışardan baktığında bile inandırmıyosa seni motor içini açınca neler çıkar sen hesap et
14 liran varsa s14 diye üsteleme çünkü zor deil imkansız o paralara s13 bak bence
Ucuz Mal alacak kadar zengin degilim ingiliz Ata sözü =)
en ıyısı rc s14 alayım kumandalı onla oynayayım :D
Henry ford dediydi :)
hocam siyah s14 ü geç, rakamı 13 e kadar düşüyor aga, ama ben yakından gittim baktım.. 10 ay önce de öyle ilandaydı. 17 diyordu 15 e alırım diye gittim, harbiden 8 lira etmez.. içi hoşaf. traktör den farksız calısıyor, şanzıman garç gurç.. :) zengin arabası o.. onu öyle görünce zaten s13 mü, s14 mü diyodum, direkt aldım s13 ümü geçtim.. kimse alınmasın, kişisel kanımdır ki ; 20 lira altına manuel s14 yok!!:Deli: