o 7es takmış kanka daha soguk olması lazım bız 6es takıcaz orjinal. bizim arabanın nedek manyaklaştıgı belli olu galiba :D
Printable View
bcpr6es -11 en uygun olanı bence
bcpr5es -11 soğuk iklim şartlarında
bcpr7es -11 sıcak iklim şartlarında kullanılıyor.
eyvallah sağolasın :) zaten üstünden de bcpr6es çıkmıştı bizde yanlış buji takmışlar diye gülmüştük... yeni yeni ögreniyoz işte :D
paylaşmak güzeldir :)
Iridium mu laser iridium mu daha yararli kafami karistiran o :)
buci bucidir abi tak gitsin :D
abi pederi kandırdım zaten :D parcaları toplamaya baslıyorum 1 aya gelırım :) bu arada rengı magnezyum mavısı yapıyorum jantlara spacer koyup mat sıyah yapıyorum kısmetse bu haftada beyın aldım beyın baglıcam bakalım 1 barda kac hp su anda merak edıyorum
tamam zaten hesap kitap yaptım pistonlar iyi wisecolar piston almıcam yataklar kol conta yag pompa saplamalar ıntercooler turbo 5 6 mılyara gelıyo totalde bıde asırı bı lag var ıntercoolerı cok buyutmucem boruları bıde manıfoldu degısıcez ama parcaları ayarlamam 1 ayımı bulur agustosta gelırım araba yapılırken tatıl yaparım bende :)
:D Sen kusura bakma aceleye geldi yazarken.Şimdi senin farlar siyah zeminli şeffaf sanırım.Sinyallerde aynı şekilde.Farların görünümden memnun değilim.Ya pleksiglastan yaptırıcam şeffaf (içini de siyaha boyayıp) ya da dışardan alıcam.Sen getirttiysen nerden kaça getirdin?
Bu arada bana marşpiyel ve arka tampon eki lazım.Elinde hazır olan ya da kalıbı olan bildiğiniz fiberci varmı beyler?
Almanyadan orjinal Z-edition marşbiyel ve arka tampon eki getirtmiştim, bunları Tayfun Çotuk'a satmadan önce Fiber ile uğraşan Kadir Tuncer'e ödünç verdim, arka tampon eki'n kalıbını çıkartacaktı, telefonu 0532 594 47 48 , bir sor istersen.