hahahhaaaa sabah sabah iyi güldüm
Printable View
hahahhaaaa sabah sabah iyi güldüm
arkadaslar s13 e 1 cift on disk ve balata tk. almayi dusunuyorum fiyat bilgisi olan varmi:beuj:bide sanki primera ve altimalarin bazi modelleriyle ayni gibi gorunuyor bilgisi olan varmi?olculeri 280/68/22 4*114.3:rolleyes:
kadir tuncer bana 2500 demişti.. manavgatta 2 çocuk var kalıpcı.. herifler harbiden 10 numara işçilik yapıyorlar. 78 model 504 peugeot u, 73 mach2 mustang a cevirdiler, tanıyamazsınız :)
konustum, resmide gösterdim, reklam olsun dediler 1000liraya yaparız sana dediler.400de boyası tutuyor.
turboyu halledip gitcem heriflere
valla yapıyolarsa bende sadece arka tampon yaptırabılırım haberleselım umut
doruk, pm at görüşelim.. burda yaptırırız kafana yatarsa, yarı fiyat nerdeyse cünkü.. ve adamlar kasıyolar harbiden.. arkadasın kawasaki naked motorunu komple fiberden yaptılar, demir iskeletinin üzerine..
sorun yok.. resimi koyuyorum.. hepinizin tanıdıgı bi tarz..
http://www.thesaltybox.com/forum/att...200sx-stvi.jpg
Speedy rodaji tamamlamak icin manavgat a gelecem hafta sonu pm at cep telefonunu :)
banada s13 arka diskler lazim ,,
gel dostum.. ziraat bankasının tam arkasında benim mağaza, laptop merkezi diye tabelasını görürsün.
Bu arada dün benim turboyu söktük yolladık ege turboya, bugün şefkatli kollarında olur artık.. housing ve paller sağlam çıktı, ama milde boşluk vardı.. bi revize olması icab gelmiş :) bugün bi aksilik olmazsa yapıp geri yollayacaklar, yarında takcam..
bu arada conquerorla bı s13 bulusması dusunuyoruz ıstanbulda katılım nasıl olur bu hafta sonu yada onumuzdekı hafta sonu ?