Ben yarın Sinop'ta olurum abi :D Gece 4 de çıkıyorum yola.
Printable View
Drifti izlemeyede yalnız gidicem anlaşılan :D
ben yarın sanayıdeyım maslakta beklerım
Numaran vardı kardeşim yarın sabahtan geçmeye çalışıcam.Ararım seni.
bakalım reno servısınde s13 forgedlıcez nasıl olcak :D
umudunuzu kesmeyin belki iyi birşey olur :)
Doruk teli aç önemli
açıcamda bulamıorum abı :D
http://www.techturkey.com/forum/elek...n-z32-maf.html
haydi sx ciler , basınçsız SX kalmasın...
3 bin devir ve sonrası afr 10.5-11.5 , ayarda yapamadık hala ayağımı gazdan çekiyorum her seferinde sıkıntılımıyım şu an?
Yalnız bende basınç 0.5 bar.Normalinde manuel boost controller düğmesi kapalı iken 0.7 veya 0.8 açıkken 1 barı görmem gerekiyorken sabit 0.5 barda hiç değişmiyor basınç.Selenoid veya kontrol düğmesindeki elektiriksel bir arıza olmuş olabilir mi? Hadi diyelim bunlardan oldu o zmn 2871 turboda basınç niye 0.5 e düşer? Ayrıca aem beyin var bende.En son yapılan ayarı beyin kaybetme veya resetleme gibi bi durum yapabilir mi?
Bu şartlarda hala afr normal değerlerde mi dersin emir? Çok zengine kaçmıyor mu biraz sencede ?
10.5 ve 12.5 arası bizim afr degerleri önerilen
0.5 bar yada 1.5 bar vs fark etmiyor ama boost selenoid beyne baglı ise selonoid arızası vardır belki onu geçtim
gt2871 bilyalı degilmi senin ? wastegate internal da 0.5 cok düşük geldi gözüme manuel boost controller dügmesi demişssin sonucta sen ordan kontrol ediyorsun basıncı yükselmesi düşürmesi elinde olan birşey ama
zenginde gitmenin pek tehlikesi yok 10 un altında gösteriyorsa gösterge yagdaki viscos kalitesini öldürür yani gömlek duvarında bir film oluşturur yag ve bunu öldürür yaglama kalitesini düşürür fln filan
12.5 direk önerilen fakat methanol vb yaktilarda öneriliyor
10.5 ve 11.5 arası kullanilabiliyor sorunsuz güc fullboost ta iken yalnız turbonun vakum hortumlarını kontrol et zaten mapper senin özgün onla görüşüp gerekeni yapar zaten o :)
10,5 zengin bence.ayar yapabilme imkanim varken ben oyle gezmezdim
yağ için iyi degil buji için iyi degil.
maslaga yakınsın.aem beyninde var ne dert ediyorsun kendine :)
Özgün'ü yakalayamıyoruzki bi türlü :D Daha yeni ağır bakımdan çıkarttım arabayı turboyu manifoldu söktük taktık bi daha sökülmesi takılması gözümde büyüyo ama sorun bunlardan kaynaklanıyosa kontrol edilcek mecburen.
Bu arada egt egzos manifoldunun altındaki tek boruya takıldı.Yani manifolttan bi 15 cm falan aşağıda.Sence doğru ölçüm yaparmı sonuçta oraya rüzgar rahatlıkla girebilir.Şu an max 500-600 arası 600 ün üzerine daha çıktığını görmedim bi 200 derece de üzerine ben eklenmiş sayıyim mi? :D
dip gaz da 600 dereceyi geçmedi