Ben gittim kimse yoktu haftaya da gelemem gibi debriyaj içeri kaçtı ya baskı gitti ya merkez :((
Printable View
Ben gittim kimse yoktu haftaya da gelemem gibi debriyaj içeri kaçtı ya baskı gitti ya merkez :((
İnşallah halledicem tanışmak isterim herkesle sosyalleselim :)
Bende bugün drift antremanında sadece bam plakalı s13 ü gördüm.Sahibini göremedim ama potansiyel bi 200sx sever olarak bende sahipleriyle tanışmak isterim...
BAM internette satılık mı hala,*?
Bi kanadım eksik :D
[IMG]http://img690.imageshack.us/img690/5841/pembeu.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
can sıkıtısı başa bela :D
Haha yapacağım bişi kalmadı artık :D
İs olsun diye koydum satılığa aslında satmak istemiyorum ama parayı veren olursa neden olmasın :)
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1994 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 93343755
hoppaaaaa :D:D:D:DD:D:D: ah benim guzel 07 FM 636 ım :) guzel gunlerim gecti bee :D:D:D:D
yaw şu araba ile 1 senem gecti bee,,, 4 ay oldu ben satalı,,, 2. kez sahibindende goruyorum... her seferinde fiyat yukseliyor... ben 15 e verdim,,, benden sonraki 19 a sattı şimdi 22 deniyor.. hayırdır :D:D:D:D
tşk
Rıdvan.
s13 ler bu sene altından falan daha kazançlı hahahhaahhahahaa:D:D:D:D
bende 50 diye ilan açayım ...
ben peder zoruyla koydum oylesıne ılana 32 dıye takas teklıfı cok gelıyo ama vermıcem
japonya gumrugunden alınmış bir 180sx var ahaha oda iiymiş yaa
baya once vardı o ılan 20ydı sımdı 27 yazmıs
Bana s14 ile takas teklif etmişti önceki fiyat turbo bitik hali için.Kendisine motorsuz s14 lazımmış swap yapmayı düşünüyormuş.Motorsuz fiyat verirmisin dediğinde 0 yapılmış motor için 6.000tl düşmüştüm fiyattan; bana söylediği 2-3.000tlye sr20det getiriyormuş fiyatı fazla söylemişim.Tamam kardeşim iyi günler diyip kapatmıştım telefonu.Yorum sizin.
bende konusmustum rb25 swaplıcaktı ıstanbuldakı beyaz s14 u alcaktı