oooo o ilan beni bitiriyodu ya bikaç sene önce siyahtı o araba kayserideydi heralde o zaman 13bin mi öle bişey istiyolardı şimdi değerlenmiş:D:D:D
Printable View
direksiyonu sağdan sola alındığını bide otomatikten manuele çevrildiğini de yazsaymış keşke...
240 sx ile aynı olduğunu söylüyor benim bildiğim 240 sx ler ka24 atmosferik motora sahip
arac 180sx ca18det sagdan sola almıslar dıreksıyonu jdm oldugu ıcın bıkac ekstrası var 200sx den.
Oğuz'a hediyem olsun :)
Henüz ilk prototip'im , geliştireceğim yakında ...
Denemek için motor suyu sıcaklığı sensörünü söktük , Kod 13 verdi . Mis gibi çalışıyor :)
valla çok kıyak iş oldu bu alet.
eline sağlik spawn :D
Düşünülebilir.. türk işi, mangal ,rakı sofrası olabilir mesela :D
http://drunkentailgate.com/wp-conten...x-tailgate.jpg
araba beyaza kaplı kayseride iken aradım son kaç olıur dedim direk 10 lira demişlerdi şimdi fiyatları komik vallah fiyatı geçtim ilan komik
efe naptın sen hahah valla süper olmuş
evet osman abi , dün ofiste boş vaktim vardı , kafamda da yapma planı vardı 1 aydır . güzel oldu ..
Boş vakitlerde geliştiricem , Son geleceği hali kafamda net , fakat vakit lazım :)
İhtiyacı olan yada isteyen varsa checker box , iletişime geçsin . bir şekilde hallederiz.
Deneme ve testler devam edecek...
Efe kardeş checker box hakkında bilgi verebilir misin? Güzel bi icat yapmışsın ama :) bu mekanizmayla ilgili bilgim yok
skyline benzetmeye calısmıs ama becerememişler...
kotu işcilik bole olyo herhalde...
tşk
Rıdvan..
Honda Accord 4. jenerasyonun farlarını koymuş
Antalyada bir usta var benim Silvia yada lancer farı koymuş vallah yakalarsam tebrik edicem, araçta s14a tampon (pasaoğlunu beyaza yaptığı zamanında) accord far ne diyim ki