Antalyaya gelion ses vermiyorsun :D
Printable View
sende gel side ye emir..
birşey sorucam sahibindede rom plakalı beyaz bir rps13 var neden 4 yıldır satılmıyor bir bilgisi olan varmı ?
Side ye gelirim siz ne zaman olduğunu söyleyin bana
ben s13ümü almadan önce o arkadasla konusmustuk. pazarlıkta ettik, tek sorunu benzin otomatiği bozuk dedi, çok yüklenince yetişmiyor dedi, 300 lira taktırmadım dedi.. bende sen tak fiyatı ekle demiştim. ugrasamam dedi, kıllandım almadım. burdan istanbula kalkıcam gidicem yollarda sefil olcam sonra..
Because Race Car
Arabayı boyadan çıkardım sonunda.Sırada motor var.
okudum müdür kafaya takma fazla yetiştirirsin sen onu güzel gidiyor şu an maşşallh
(not:nissancı adam bmw motoru takarsa işte böle olur aksilikler peşini bırakmazz:D:D:D:D)
Mustafa abi nissancılar tarafından lanetlendin heralde bmw motoru kullandıgın ıcın :D
bana farketmez sen bir saat önceden haber ver bana, ben işi ayarlar gelirim... emirde geliyormus..
bi çok arkadaşımız öyle gezdi istanbulda yıllarca . problem olacaüğını sanmıyorum
bence folyo kaplat vizeye giderken sökersin
yani istanbulu bilmemde bizim burda geçirmiyolar o şekilde
civici nxcoupe vardı bagajını siyah karbon folyo kaplamısıtım. tavanda zaten 2 çubuk var onlarda siyahtı, tüvde söktürttüler..
beyler gt2871r kullanan varmı emmede ve kapakta port pol var tahmınen kacta spoll alırım
takribi verilerle...
263hp dyno çıktısı almış bir vatandaş, spool için 2.880rpm demiş..
atbturbo.de de veriliyor..
port polish ne kadar yapmıstır birlmem ama .86ar ile sanırım yukarıdaki gibi bir değer alırsın..