Nissan 200SX 2.0 Turbo 1995 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 93060198
Varmıdır bilgisi olan?
Printable View
Arkadaslar elinde Sr20det icin cometic yada mudahili (oem olmamak sartiyla) silindir kapak contasi varmidir? Ben takim olarak amerikadan getirtiyorum ama p.tesi elimde olacak yardimci olabilecek varmidir?
Sahibi siteden aracın konusu:http://www.techturkey.com/forum/proj...t-car-s14.html
Bizim Onur abinin aracı. Keyifli ve dolu bir araçtır. Kendisi gördüğü zaman bilgilendirir sizi ama yaptıklarını yakınında ben görüyorum, emek var araçta. Bütçeniz yetiyorsa tavsiye ederim.
Arkadaşlar bende aracımı sattım. Sattığım fiyatı söylesem piyasa yükselir :) Ama Sr20Det motorlu bir 200SX hiç bu fiyata satılmamıştır :)
Şu an sadece drift amaçlı, belki hafta sonları keyif amaçlı e36 düşünüyorum. Tüm Nissan cılara başarılar dilerim.
Ben hala bekliyorum yahu piyasadaki en düşük fiyatı istememe aracımda oynama olmamasına rağmen.
Hayırlı olsun.
Şu sattığın fiyatı söylede piyasa yükselsin kardeşim.1.6 ies in biraz yukarı fiyatına 350 beygirlik makinaya çok diyorlar bide pazarlık payı bırakmama rağmen =) İkinci bir araç alamıyoruzki lanet olsun çekiyim bunu garaja.Piyasada araç kalmadı millet 15-20 liraya s14 e binmek istiyo.
Alin, verin, piyasaya can verin. 49.000TL na sattim aracimi. :D
Piston CP
Gömlek Darton
Yatak ACL Race
Krank OEM
Piston Kolu Eagle
Subap Takımı Supertech
Yay ve Şapka Supertech
Subap Lastiği Supertech
Conta Takımı Cometic Pro Set
ARP Saplama Arp
Termostat Nismo
Eksantrik Kasnağı DNA
Gezi Ayı OEM
Eksantrik Tomei
Turbo GT3076r
Manifold Megan Racing
Baskı + Bronz Balata + Volan Exedy Stage 3
Yağ Pompası OEM
Gergi + Zincir + D. Daim OEM
Krank Dişlisi OEM
Taşıyıcı Kolları OEM
Wide Band AEM
Coil Over XYZ
Unuttuğum ıvır zıvır. Motor forged lanalı 500km olmuştu işte. Rodaj bitmemişti daha :) Ivır zıvır unuttuklarımı saymıyorum bile.
buluşma içn plan yapmaya başlasak mı ufak ufak bayram sonrası için...
sabahtan beri arkadasımın aldığı s13le uğrasıyorum.sıkıntı su; araba 4500 devirde zaman zamanda 6000 civarı surekli kesiyo.sogukkende sıcakkende kesme var. debimetreye giren soketin kabloları yıpranmıs kesilmisti soketi değiştirdim taktım olmadı.rolanti valfinden diye okudum biyerde rolanti valfi kesme yaparmı? bujilerden olabilirmi?