Aynen yurtiçinde böyle bir parça yok ancak ben hiç kredi kartı kullanmadım ve kullanmakta istemiyorum bu beni biraz uğraştıracak birde bu valfin bozulmasına elektrik tesisatında bir problemde yol açmış olabilirmiş önce onu bulmam gerekiyor.
Benim sarsıntılı çalışma zengin'den dolayıydı sanırım bir yerde yanlış bilgi verdim. Termostat açık kalmış onu düzeltince aracın hararetini yükselmesini aynı zamanda tam emin değilim zengin fakir oranını iyi seviyelere getirdi.
Wide band için fiyat araştırmam sürüyor ancak yaptığımız işlem sonrası usta ölçümü yapmaya götürdü ki rolanti valfinin bozuk olduğunu öğrendik.
air regulator dü taktığımız
Benim gaz kelebeğinin altında küçük bir hava kanalı var ancak ucunda hiç bir boru yok bunun hakkında bir bilginiz varmı?
Hocam ben yanlış bağlantı kurmuşum sarsıntının geçmesi zengin-fakir oranıyla düzelmiştir. Termostat sadece çok düşük olan hararet sorununu çözdü.
Canister yok ancak senin gösterdiğin çıkış hortumda benim dediğim çıkış kelebeğin hemen altında bu gün fotoğrafını çekicem. Beni acil rolanti motoru ve elektrik tesisatın'da bir problem varmı çözmem lazım.
Ben aşık oldum.
Bombalar olmamış birazcık.
![]()
iiymişde icim acıdı![]()
Neden acıdı![]()
hocam bunun içinde ben 10 yıl mahküm yatarım![]()
Dr.Ecu AntaLya
200sx im satılıktır yorumlarınızı bekliyorum
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1997 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 73255696
Sx sahibi olan birisi olarak öncelikle aracın daha hızlı bir şekilde satılmasını isityorsanız fotolarda güncellemeye gitmenizi tavsiye ederim ve mümkünse
1.sağ sinyali yerine sabitleyin
2. mümkünse eğer rocker cover ınızı ve turbo housinginizi orginal rengine geri dondurun
3. jant lastik tercihini değiştirin orjinale bile döndürseniz daha hoş bir görüntü olacaktir
4. motor durumundan önce üst kısma şasede kasada herhangi bir oynama olmadığnı belirtin
5. xenonları iptal edin
6. tamponun altına lip ekleyin
son olarak aracı bildim bileli aynı fotolar var mümkünse daha alımlı ve düzgün fotolarla aracınızın satılacağını düşünüyorum
kendi düşüncelerim bunlardır umarım saygısızlık veya kötü yorum olarak algılamazsınız umarım biran önce elden çıkarırsınız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)