La bi buluşup toplanamadık gözüm açık gidicek yeminleHadi bi buluşma yapalım İstanbul'da ses getircek
![]()
Bu hafta ben yokum ancak haftaya herhangi bir 200 sx buluşması olursa gelebilirim. Geçen hafta cadde'de ufak bir s13 buluşması yaptık baya iyiydi..
Doruk pazar günü olmaz ben yokum. İkinci olarakta zaten buluşacak olan 200 sx ler drifte çıkacak
Abi herzaman ki gibi gidin antrenmana öyle buluşma yapmayınHaftaya güzel bişiler planlıyalım.
benim araba bu hafta sonunada yetişmeyecek sanırımişin içine girdikçe eksikler gözüme batmaya başladı. yağ pompası, devir daim, gergi, zincir
ne çileli başım varmış arkadaş
![]()
Abi konu bizim konu ama burdan böle olmayacak yeni bi konu açsak 200sx ya da nissan buluşması diye nissancılar dışındaki herkes gelir vallahiİlgi niye bu kadar az ?
Bende keyfi satılıga koydum ıraktan araç getirme konusunu çözdügüm icin satılık biraz enayı durumuna düşmüş olcaz o kadar dert cefa ama neyse![]()
200sx cılerın nıe bulusmaya gelemedıklerı bellı oldu herkesın aracta azıra varbende dahıl.Burak eyuptemısın bende eyupteyım neresınden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)