face de paylaştık zaten inşallah ist. organizasyonda gene aranızda olacağız:D:D:D
Printable View
La bi buluşup toplanamadık gözüm açık gidicek yeminle :) Hadi bi buluşma yapalım İstanbul'da ses getircek :D
Bu hafta ben yokum ancak haftaya herhangi bir 200 sx buluşması olursa gelebilirim. Geçen hafta cadde'de ufak bir s13 buluşması yaptık baya iyiydi..
aynen haftaya yapalım bı bulusma zaten bu pazar drıft antremanı var heralde ordada bulusabılırız
Doruk pazar günü olmaz ben yokum. İkinci olarakta zaten buluşacak olan 200 sx ler drifte çıkacak
Abi herzaman ki gibi gidin antrenmana öyle buluşma yapmayın :D Haftaya güzel bişiler planlıyalım.
Bu pazar drift antreanmanında arabaları yanyana çekelim o zaman :)
benim araba bu hafta sonunada yetişmeyecek sanırım :D işin içine girdikçe eksikler gözüme batmaya başladı. yağ pompası, devir daim, gergi, zincir :D ne çileli başım varmış arkadaş :D
benımde yarın arac sanayıde 2 3 gune anca cıkar :D ama pazar yan yana olalım erken gelın
Abi konu bizim konu ama burdan böle olmayacak yeni bi konu açsak 200sx ya da nissan buluşması diye nissancılar dışındaki herkes gelir vallahi :D İlgi niye bu kadar az ?
buda benimdi,,, nişan vs yuzunden satmak zorunda kaldım..
ozluyorum ama yapcak bişey yok..
http://www.pictureshack.us/images/19442_200_sx.jpg
hayırlısı diyelim.
tşk
Rıdvan :)
Bende keyfi satılıga koydum ıraktan araç getirme konusunu çözdügüm icin satılık biraz enayı durumuna düşmüş olcaz o kadar dert cefa ama neyse :D
bu pazar drift antremanımı var ? acaba :) s13 candır kandır yaa :)
200sx cılerın nıe bulusmaya gelemedıklerı bellı oldu herkesın aracta azıra var :D bende dahıl.Burak eyuptemısın bende eyupteyım neresınden
Yarın maslak ta olabilme ihtimalim var beyler o taraflarda olcak olan varsa yazsın :D