Satma abi sende, niye satıyosun güzelim arabayı. Tamda her sorunu hallettin binmesi kaldı bitek.
Satma abi sende, niye satıyosun güzelim arabayı. Tamda her sorunu hallettin binmesi kaldı bitek.
Keyfini alıyorum şu an ama iş için bi dizel spec lazım.Ee birikimde olmayınca mecbur.Bir haftadır biniyorum iş içinde kullanıyorum benzin masrafını sen hesap et artık.Mecbur!
az önce kırmızı nissan vanette city aldım- Ruhsatta station wagon hususi otomobil yazıyor. koltuk sayısıda 7+1 işlenmiş.. 2 yılda bir muayeneli, köprüden de geçer,,, sunrooflu çift sürgülü kapılı, 2.3 dizel.. ooh
bin baba bin yapcam..
\\\SPEEDY G.///HONOR IS YOUR LAST CASTLE; ALWAYS DEFEND IT!
Sr20Det icin ARP saplama sıkma kilosu nedir bilen varmi acaba. Kutusunu cope atmislar bulamiyoruz.
ilk 5
sonra 7
sonra 9
sonra gevset
sonra 9
sonra 10.5
metin , 10.5 çok gelebilir . contanın ne olduğu da önemli kapağı torklarken .
benim kapağı cometic metal multi-layer ile 9 a torkladık ..
AEalmas ile gorustum o da yeni topladi arabayi ustaya sordu, bu sekilde soylemisler. bende tereddutte kaldim simdi. Contalarda ayni onunla. Bi sıkınti yasamayiz insallah sıktık cunku 10.5 ile.
torque to 80ft/lbs in 3 equal steps with arp lube and 85ft/lbs with motor oil.
motor yağı kullanırsa sıkarken 85 ft/lbs - 11.5 kg/nm
ARP solüsyon kullanırsan 80ft/lbs -10.8 kg/nm
CA SR farklıymış demekki torklar
BMW 3 Serisi 3.18iS 1998 Model 19.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 92204637
beyler nissansilvia.com![]()
Selam arkadaslar 200 sx icin spor diireksiiyyon gobegi alicam fakat nerde buulurum ve fiiyati nekadardir
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Abiler Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 89906816 bu ilan ne ayak?
RESPECT YOUR ELDERS
Emir'le nihayet tanışma fırsatımız oldusağolasın kırmadı beni o kadar yol tepti geldi. bu arada Emir S14'ün maşallahı var gerçekten çok sağlam yürüyor, yaptığın masraflara değmiş, dediğin gibi Stealth Bomber S14.
Arkadaşlar bu araç satılıktır.Şu anda bende duruyor. Türkiye dek en temiz S14a budur diyebilirim.Üzerindeki parçaları vs yi ilanı onaylanınca eklerim zaten.Tech turkey den isteyen olursa daha uygun bir rakama verebiliriz.
40.000 TL
![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)