KS s13 fatihe parça vermişliğim var. ilk gittiğinde ankaraya ne güzeldi araba , şimdi ne hale gelmiş....
KS s13 fatihe parça vermişliğim var. ilk gittiğinde ankaraya ne güzeldi araba , şimdi ne hale gelmiş....
kimler akıl veriyor veya bu aracın sahibinin harbi zevki bumudur merak ediyorum
parçaladığım ca18de motorun krank ve piston kolları satılıktır ihtiyacı olan mesaj atsın s13 çüler
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96058372
Bu arabayi bilen varmı bir arkadaş icin düşnüyoruz ?
kendi fikrimdir, jantlar yakısmamıs, ön lip kaval arkası şişhane olmuş. ama arka tampon altı güzel, yan marspiyelerde biraz elden gecirilebilir. DTM i de kullanabiliriz. tarz işi..
\\\SPEEDY G.///HONOR IS YOUR LAST CASTLE; ALWAYS DEFEND IT!
92 200sx için, O2 sensörü lazım bana.. ebayde falan baktım 60 dolara var, uyumluluk olarak , micra k11, primera p11, ca18det, ca18de, n16 (otm vts) falan var.. acaba yurtdışıyla uğraşmasamda burdan direkt k11 micra için alsammı? 200 sx diyince 180 lira diyolar çünküya da şöyle soralım tr den en hesaplı nasıl çözeriz? bi 18mm bide 22mm olan varmış bizdeki nasıl acaba?
bir de tam yeri nerde bunun ?
bende zamaninda cok cektim o2 den ve arastirdim bulamadim ama sonunda orjinal bosch aldim yurtdisindan..TR de bulman cok zor hatta imkansiz gibi birsey bulsanda fiyati iki katina geliyor orjinali bosch 13276 kodlu olmasi lazim..yeri hemen turbo manifoldunun ust tarafinda govdeye yakin olan yerde..
AKBABA. ona baktım ebayde 32 dolar.. aslında iyide. uyumluluk listesinde 84-89 300zx lere ve 200sx sohc 1.8 turboya göre diyor.. bizim dohc 200sx ler yok listede..
Bosch 13276 Oxygen Sensor | eBay
yukarıda linkini verdğim çakması mı
?
yarıyarıya fiyat farkı var
AEAlmas Hangi contayı arıyorsun bende Cometic ve Oem Olarak 2sininde takım contası var. Yalnız Cometic'in Silindir kapak contasını kendi aracımda kullandım.
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Cok guzelPasaoglunda vardi ama cometic degil galiba bi ara istersen
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)