Boost Up Nickli Üyeden Alıntı ne zaman ramoda olacan looooooo JumboAli Nickli Üyeden Alıntı yarın telefonlarını acarsa ne günah işledim bilmiyorum donup kaldım edit:hazırlıklı gelin dolap dolsun öğrenci evi bura
EMRAH -
ramo35 Nickli Üyeden Alıntı ne günah işledim bilmiyorum donup kaldım tükür bakiyim babanın yüzüne niye günahlık ne var
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı seninde yoln bakırköy civarına düşerse sende haber et ben bakırköydeyim tanışalımmı hahahaha
crazydog Nickli Üyeden Alıntı ben bakırköydeyim tanışalımmı hahahaha olur ama hava eksilerde saat 05 lerde olsun bulusma saatimiz
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
crazydog Nickli Üyeden Alıntı ben bakırköydeyim tanışalımmı hahahaha plaka hala aynı duruyomu bana sadece onu söle
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı olur ama hava eksilerde saat 05 lerde olsun bulusma saatimiz ahahahaha bi tanede cobra lazım ama kardeşim o ışığı üstümüze tutup el tetikte bekleyecek cem Nickli Üyeden Alıntı plaka hala aynı duruyomu bana sadece onu söle aynı ya değişmedi
crazydog Nickli Üyeden Alıntı ahahahaha bi tanede cobra lazım ama kardeşim o ışığı üstümüze tutup el tetikte bekleyecek aynı ya değişmedi DEVAM ET ve o arkadşlar diye seslenen kalemciler komutan sanıyorduk paso
Bende b.koy deyim tam deliler hastanesinin orda
psn&Live id: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları