aren gel sanada alalım bi motorben büyük ihtimal yaza s1000rr alıcam r6 nın yanına sanada bi r6 falan alalım uğraşma miniyle
![]()
aren gel sanada alalım bi motorben büyük ihtimal yaza s1000rr alıcam r6 nın yanına sanada bi r6 falan alalım uğraşma miniyle
![]()
ne motorlar sürdüm planetlar jawalar ss ler endurolar touringler 900 lükde makinam oldu 750 likde bacağıda ezdik 3 ay değnekle gezdik parkada uçduk 2 hafta omurgalıkla gezdik iki büklüm şimdi 250 lik gv im var biraz fazla yaksada genel olarak çok iyi enjeksiyonlu 30 beygir smoke egzosuda yapdım farıma merceğimi takıp bi-xenon farımıda yapdım sele ısıtması elcik ısıtmam inrecom sistemim radyom her bir şeyim var..
artık motoru sadece gerçek anlamda keyif rüzgarı hissetmek o hazsı almak için sürüyorum şehir içinde mümkün mertebe motora binmiyorum sadece uzun yol..
Suzuki daha heybetli ve seksi, ama diğerlerinden pahalı. Gsx-600 alınır ama o paraya da 1000rr alınır heralde.
Straight roads are for fast cars, corners are for fast drivers.
Kanka yapmayin bana bunu ben cok seviyorum ama ben 2 tekerde cok gereksiz gidiyorum kendimi biliyorum![]()
gsxr alıcaksanız iyi araştırın özellikle 2008 2009 ların hepsı kiralamada.
son elde kalan sıfır gsxr600 ler 25 bın liradan gitmişti. millet 30 ikinci eline
600 lukler arasinda en mantiklisi Honda CBR 600 RR
Turkiyedekinin tam tersine yurtdisinda Honda daha pahalidir. Burdaki stratejileriyse ucuza motor satip pahali yedek parcasiyla kar etmek ki cok mantikli.. Hondanin on camurlugu Yamahanin yan grenajini alir nerdeyse.. Fakat suanda Yamaha distributorden dolayi sikintili Beldeyama birakti japonlar gelicek dediler sonra yalan oldu adam akilli bayiisi kalmadi kiziltoprakta bisikleti motor satiyor varmi boyle komiklik..
Herneyse sonuc olarak R6 almam sebebi 2006 dan beridir ufak makyajlarla ayni kasayi kullaniyor artik beni cezbetmiyor zatende kasa degistirir artik 6 sene oldu
Honda kullanmissin madem farklilik istiyorsun Turkiyede Kawasaki almak 2.el piyasasi icin ve yedek parcasi icin intihar olsada ben ZX-6R alirdim cunku agresif digerlerine gore..
Viraj denge icin 600 RR basarili
Suzuki ise cok rahat bir motor digerlerine gore..
Performans dersen Kawasaki
Denge viraj dersen Honda elektronik direksiyon amortisoru cok basarili ki yazmis herkes yaygin servis ve yedek parca stocku avantaji
Suzuki ile Kawasaki yedek parca stock yapmiyor hicbirinin serviside Honda gibi basarili degil
Kawasaki almam diyorsan oyleyse Suzuki GSX-R 600 guzel bir secenek ama kışın alki gunesi gordumu fiyatlar ucuyor
unless you ride the beast
you wouldn't understand
gri kısımlarını alır almaz siyaha boyatırdım ben olsam
bu r6 da fena durmuyo gibi
Yamaha YZF R6 2009 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 21.500 TL - 68832140
bende düşünüyorum ama 18 li rakamlara gsx-r 600 çokta tecrübee yok bakalım nasip kısmeet suzuki duruşuyla çok iyi bence sürüşüde rahat diyorlar
kuruçeşmede ki daytonanın sahibi bi arkadaşımın arkadaşı ben bakımlara oraya gidiyorum yardımcı oluyolar onurdu galiba çocuğun adı.. bide ben motorumu düzcede ki dadaş motordan almıştım mavi renk sadece onlarda var diye onlarda bayağı yardımcı olmuşlardı bana..
bu arada gece farın stobun yanmıyosa beyazda olsa pek görmüyolar motoru![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)