Bence ayak yapiolar. Biz onlemimizi alioruz gordunuz ama kar yagmadi dicekler :D Siz inaniyonuz amaaaa o kar varya yamicaaaaak :D :D :P
Printable View
Bence ayak yapiolar. Biz onlemimizi alioruz gordunuz ama kar yagmadi dicekler :D Siz inaniyonuz amaaaa o kar varya yamicaaaaak :D :D :P
Yağsa tutsa herkes kenara çekildikten sonra biz çıksak ;)
gecen senekı gıbı olursa batı atasehırdeyım gene superdı yollar:) muhtemlen yarın akşam guzel olur.
Yarın iki tane final var kar yağar Hadımköy yolları kesin kapanır diye çalışmadım. Kumarı kaybettim sanırım :(
ataköyde temiz :( ulan ayak yapıyolar sanırım kar yagar okul yalan olur diye finallere kasmadım bak ne oldu şimdi ?
zaten bu aksam yagıcak denıyor.
maslak yagdı dıyorlardı radyoda bılen varmı ?
ataşehir ve cıvarıda tertemiz
az önce zincirli kuyudan geçtim hava temizdi ama patlıyacak gibi duruyor , ve büyükşehir belediyesi sanki alarmda hiç görmediysem zincirlikuyudan çengelköye kadar 14 tane kamyon saydım :)
hic bu kadar camdan disari bakmamistim 15 dakikada bi kalkip bakiyorum bi numara yok henuz :)
Uskudarda tertemiz ve hicbi belrti yok suan maalesef :)
Kar tatiline güvenip vize/finallere çalışmayan tüm yarışmacılara başarılar diliyorum, geçmiş olsun arkadaşlar :D
Yağış yarın öğleden sonra gelecek diye duymuştum ben..
Küçükyalı clean&clear şuan :D
çengelkoydede bısey yok pek yagcak gıbı gozukmuyo:)
maltepenin tepesindede hareket yok :)
Bu gece yagmaz gibi havada bulut yok yildizlar gorunuyo
en soğuk köy kurtköy de bile yok.
güvenilir kaynak...
Istanbul Hourly Weather - AccuWeather Forecast for Istanbul Turkey
pazartesi ogle-aksam arasi ve sonra sali tum gun biraz olmak uzere bekleniyor gibi su an tahmnilere bakinca
sabah bir sey olmayacak, aksam eve donmek zor olacak diyen de vardi buna paralel sekilde
Refik'in koyduğu linke göre bakarsak %40 dan fazla yağma imkanı yok hep 20 30 civarlarında hatta daha bile az .böyle olunca ekstradan bile galeyan verme durumuna geldik dicem ama böyle bas basda bağrınmazlar heralde boşuna :D
Bugün öğlen 2 gibi yağabilir...
Suam itibariyle lapa lapa yagiyor. Basaksehir
anadolu yakasi kuru suanlik
eyüpte çok çok hafif bi şekilde başladı kar değil hatta su yani.
sanırım akşam üzerine doğru iyice yoğunlaşmaya başlar ve anadoluyada geçmiş olur.
karı bekliyom hala gelmedi su damlası leyin bile yok
şuanda kara döndü baya eyüpte:) aksam üstü dedim yukarda ama öğleni kalmaz anadoluya geçer kar.. burdada şiddetini arttırır. arabalar kapalıya beyler :)
Anadolu yakasına geç artık nolur geç :D
Zincirlikuyu tipi seklinde suanda
Florya da yagmur bile yok
Geliyo anadolu yakasina dogru heycan dorukta :D
Erenkoy acik suan hic. Birsey yok beyler.
Ataşehirde güneşleniyoruz
Bahcesehir gosterdi bi hissettirdi durdu ama yine.bekleyin geliyorm demek istedi heralde
Sariyerde ufak ufak ara ara atiyor ama evden tespit yerler temiz gibi.
Etilerde lapa lapa yagiyor yerler hafiften beyazladi
an itibarı ile sarıyer koç üniversitesi :) (saat 7:30)
http://imageshack.us/a/img823/9563/img3055u.jpg
http://imageshack.us/a/img831/2974/img3054vo.jpg
Şuan Levent Kanyon lapa lapa kar yağıyor :D