hava açık sanki kar topluyor :D
Printable View
hava açık sanki kar topluyor :D
beylikdüzü günlük güneşlik ama avcılar istikametinde gri bulutlar var.
lanet olsun kar yağmadı tüm hayallerim suya düştü.
Bugün kar yapmaz yağarsa salı yağacak.
sabah kar görme umudu ile uyandım :D
Hiç şaşırmadım, ne zaman meteoroloji böyle aşırı uyarı yapsa tam tersi çıkıyor ki zaten hiçbir zaman da dikkate almadım uyarılarını.
Ne varsa weatherwunderground, accuweather gibi sitelerde var.
başakşehirde hava güneşli ama akşama ne olur bilinmez..hatta cila bile atasım geldi :))
halaklı günlük güneşlik, hatta güneşlikleri kapattık :D
geçte güçte olsa yağacak istanbula ve kuvvetli olacağı kesin gibi :D Hatta bu sistem sırf istanbula çalışacak :D
THY yurtiçi ile British airlines TR seferlerını ıptal etmıs dogrumudur ? haVa şartları nedenı ıle ?
bursada maşallah günlük güneşlik tüm kar umutlarım patates oldu :Deli:
amcam marmara adasında deniz seferleri iptal edilmiş gelicek olan fırtınadan dolayı
Bogazkoyde hava kapattı fırtına ve soguk var kar ın ayak seslerı
pazar gece 12 den önce istanbulda kar yok zaten tahminlerde böyleydi , farklı bir durum yok yani . Hatta alçaklarda kar örtüsü pazar gecesi olmayabilir, pazartesi öğle akşam saatlerine kalabilir.
Kar bekleyenlere gelsin:D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...98174410_n.jpg
Avcılarda sıkıntı yok :D
gece 4 e kadar istanbul park civarlarında rolling kovaladık bi gram kar yoktu hala da yok bu geceden itibaren gösteriyor ancak pek şnanasım gelmedi yağsada neşelensek
Kanka bilmiyorum nerrdeyim sisten kayboldum:D ahahahah :D Ladikteyim. Foto dünden bugun hava açıktı ama kar geceden yagmıs bayagı bi turladım gene lastiğim sağolsun:D Benzin hiç yoktu 20 lirlık aldım iki gündür aralıksız dip gazda motor 1-2 daha bitmedi:D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...89377808_n.jpg
florida anasini satiyim tshirtle balkondan yaziyorum bu mesaji, yagsada burda ekipman tamam bi yanlariz bizde, ama burda yagarsa mayalilar geliyo demektir :D
başaksehir biraz esiyor, Kar havası var gibi gece yagabilir.
Gunluk guneslik buralar :)
bisaat önce okmeydanı-acıbadem yaptım avrupada hava 8 dereceydi cıktıgımda
geri döndüğümde 4
bu kadar ısı düşmesi hayra alametmidir bilemedm
ama yoğun önlem var yollar boş heryerde turuncu kamyonlar var :) korkutacaklar yağmayacak kar
bakırkoyde herzamanki gibi hiç onlem yok o yüzden yağmasını bekliyorum sabırsızlıkla :D
yağmaz
yağsa bile
gene üst düzey yetkililer yagdıktan sonra temızlemeye calıscakları ıcın gene heryer kılıt olcak vsvs :)
- Basaksehir Shell'in orda 5 tane sarı kamyon var, Abi siz hayırdır ya felan muabbete girdim. Nebilim 'sporgazetesi' bize gidin dediler geldik buraya diolar jhahaha:D
Mgm uyarıyı verdi :D İstanbul ekibine şimdiden geçmiş olsun diyorum :) 1 kez gttim istanbula normal anda bile o trafik varsa,kar olunca o trafiği düşünemiyorum bile