çok net diyorum sucuk şarap organizasyonu ayarlıycam :D hiç tavuk köfte vırt zırt pişti pişmedi ile uğraşılmıyıcak :D mangal yakanda madur olmayacak hep muhabbete dahil olucak :D
Printable View
çok net diyorum sucuk şarap organizasyonu ayarlıycam :D hiç tavuk köfte vırt zırt pişti pişmedi ile uğraşılmıyıcak :D mangal yakanda madur olmayacak hep muhabbete dahil olucak :D
biz sabah ise gittik 15 dakka sonra geri servislere binip eve donduk :D halbuki hic bsy yoktu bosuna gittik :D
valla şimdi çıkıp bi seyrantepeye gidecem bakalım :D
Az bekle ben sana seyrantepeyi solicem simdi:)
oğuz abi mangal varda haberimz yokmu :D
turgay sendemi seyrantepedesin nan :)
Yok ya simdi akomu gectik servisteyim ondan soylicem yani halicte iyi yagiyordu akomdan snra az yagiyor 2.kopru baglantisi suan skinti yok
hayırlısı olsun yavrım benim
Arkadaşlar herkes bulduğu yerden fotoğraf paylaşsa ? :) İstanbula cuma günü gelebilicem o yüzden cuma gününe kadar kar kalacak yer olsun die dua ediyorum :D
Bugun önceki günlere göre çok daha kötüydü.
Günlerdir rahat rahat ara sokak vs dolasıyordum bugun esenlerde neredeyse kalacaktım :D
Bir ara halic tem bağlantı yolu duracak hale geldi, 20-30 ile seyrettik...
beykozdan saat 7 de işe giden arkadaşım tam 4saat te güneşliye gitmiş :)
bakıyorum 3,5 projeside değişmiş :D
ben çıkıyorum tatil oldu :D
Eray bey, auris için arayacağım seni ;)
nzm nin motor e21 e mi geçti la m50 yi satmadın mı :D olum cidden kafa karıştı akü :D
Ulan ben de app konusu sandım burayı yanlış yere yazmışım :D
Cilesi falan hic umrumda degil he doga olayi barajlar doluyor toprak besleniyor oh mis mis
yaa o diilde aklıma geldi bana app lazım ya :D
aurise basarız sıkıntı yok :D
muştu nzm nın motor e21 de e21 in motor nzm de tenekenın motor izmirde izmirdeki 535 bende sımdı 535 ide m3 le takas ettm işte bukadar basit :D
an itibari ile okmeydanı
http://i1199.photobucket.com/albums/...z/IMG_0159.jpg
@serkan
@oguz abi
Tesekkurler.