Merter kuru soğuk..
Printable View
Merter kuru soğuk..
mecidiyeköye noldu öle ya 3cm kar yağdı profilo tarafı felç oldu araba itmekten canım cıktı :)
Trafik felççççççççç
bakırköy hala sessiz sakin :D
İstanbulun kar-ı bu kadar :D
bro edirne açık - ayaz var, yağış yok hiçbir türlü bu gece de yağmaz gibi, ben gittikten sonra bozabilir ama.. :)
bu arada yarın akşam bizim yunus emreye geççem (pert avensis) çarş 15.00 uçak, trafik sıkıntısı olmaz erken gelebilirsem o tarafa haberleşelim. belki bizim ufuk (basık bej corolla) ile görüşebiliriz, hem öğlen yemeği gibi bişeyler yaparım. taa akşama evde olcam..
böyle metrobüsün işletmesinin
kar yağdığında kilit olan barbarostan zincirlikuyudan anında arazi olan trafik polislerini
gözlerinden öpüyorum!!
Anadolu yakası baya karlı..
ohaa o trafik nedir yaa yarın oğlene trafik açılırmı ? :D
e5 bomboş e5te hiçbirşey yok
ama e5'e çıkamıyorsun sorun orda
acıbadem için;
Saat 6-6.40 gibi çok güzel yağdı bizim sokakta kar lastikli rav4 bahçe kapısına yasladı vs.Sonra eridi .Şimdi aralar açık e-5 yağmur yağmış gibi tertemiz.
Bizde çamlıcaya çıktık.
Pierre van hoijdonk istifa!! Bu lüle saçlı futbolculugunda kazandırdıgımız paralar yetmedi şimdide a2yi çalıştırıyo,yalnız kalmasın diye düz yolda rüzgarınoğlu metrobüsü getirdik 7tepeli şehire 2kar gördü yamuk yaptı şerefsiz.
Pierre efendievinde yan gelip yatarken şimdi garibim kadir topbaşzadem karın altında soğukta metropol için 3bin kişi çalışıyo 4ton tuz hazır derken üşütüp hastalancak al al yanaklarla.. ahh be kadirizm ben böyle Adaletin Kalkınan yerlerine Parmak atıyımm
Ben jantmaxdayım Alibeyköy'de , buralar tertemiz lanet olsun :D
Anıl K.
basaksehirde de saglam kar basladi....e5 ve bogaz koprusu iptalmis
1. köprü trafiğe kapatmış polis, sebep ?
Sadece metrobusler geçiyo ibb den izliyorum
Eyüpte hayvan gibi yagıyordu 5 gibi, cevizlibag mertere geldim bi cacık yok.
Su anda da Ataköyde hicbirsey yok :(
ılk kez bır jeep sahıbı oldum lastıklerıde yenı aldım .boyle havalarda anlıyorsun mukemmel bır olay herkez kalmıs durmadan devam :D hususı cıktım yan show ama vıdeo cekmedım : (
Basaksehir bi ara costurdu simdi durdu tek tük yagiyo :)
Makam şoförüyüm.Şirketimiz Kanyon'un yanında.Patronla akşam 17:30 da çıktık. 18.30'da Levent BJK Çilekli Tesislerinin yakınların da arabayı park edip Ulus'a kadar yürüdük :):) Yollar felç olmuştu..
Otoparka indim arabayı bir güzel temizledim çalıştırdım ısıttım filan kar lastiklerim de var boş yollara çıkıp biraz turlayayım(!) dedim.. Ben de şans yokki arkadaş otoparkın çıkışındaki ağaç kırılmış çıkışı kapatmış. Hevesim kursağımda kaldı aynen geri döndüm :D
kartalda hiç bişi yok nasıl bir memlekettir anlamadım gitti :))
çengelköy iptal olmuştu yağış durdu parti bitti :D
Küçükçekmecede hava günlük güneşlik :D
kar bitti gitti :D düşüncelerimzle yedik kar'ı :D
Walla ben de saat 6 gibi Çamlıcada baya bi drift ve yokui yukarı test yaptım :D Bi de AT tipi lastikler karda yol tutmaz derlerdi :D 4x2 de ESP açık bi ara yokuşta kaldı alet. 4x4 e alıp ESP yi kapayınca şenlik başladı :D Çok eğlenceliydi çok keyif aldım. Bari haftasonu bi Kartepe yapıp geleyim hevesimi alayım :D
2.5saattir istinye parktan maslak canyonun onune geldı bızımkıler:D yol gıtmıyo oyle takılıyoruz dıyo :D
bahcesehır tarafında kar nasıl ?
Aralardan derelerden barbaros bulvarını tırmandık baktık köprüyü kesmişler aynen geri döndük. Şimdi kilit durumda açılsın
diyorlar ki toplu taşıma kullanın araba kullanmayın
bugün gördük,millet arabasını işyerinde bıraktı servisten indi metrobüs'e gitti
ee sonuç?normalde zaten tıklım tıklım olan metrobüs bu yükü kaldıramadı.
bu rezillikten sonra bu yoğunluğu kaldıramayan dandik toplu taşımayı kim neden tercih etsin
otobüsler daha zincilikuyu durağında ki rampayı çıkamıyordu
Aynen durum böyle..
O yuzden insanlar toplu taşımayı kullansın mavrasını ve yalakalığını bıraksın herkes artık.
Normal zamanda otobüsler sanki bomboş gidip geliyor da toplu taşımaya teşvik ediliyor.. Bu gün neyin ne olduğunu gördü herkes.
akşam 6 da Kabataş'tan çıktım motorla Üsküdar'dan rahat geçerim eve dedim, az önce göztepeye geldim..
Otobüsler çalışmıyor.
Tek tük minibüs çalışıyor, magirus lerin içinde en az 20-25 kişi..
Taksiler burnundan kıl aldırmıyor, boş boş geziyorlar almıyorum yolcu diyorlar.. Sırf ego tatmini yaptı bir çoğu.. Yolcu alan taksiler de taksimetre çalıştırmıyor, pazarlık yapıyor.
"Üsküdar'dan Göztepe'ye 50 lira.. İşine gelirse, yoksa yat otelde.." dedi adam yahu.. Korsan taksileri gönülden destekliyorum..
sel oldu çok deodorant sıkıosunuz o yüzden oluo dediler karada bi mazeret bulurlar sıkıntı yok.
Atakent guzel beyaz ara yollar :) 20-30 la yengec gibi gidebiliyorsunuz:)