ahahahaha olabilir tabii :D
Printable View
Sultangazide şuanda kar aklınlığı 60 cm üzerinde ve halen devam ediyor kar yağışı
Sabah 8:30 da iş başı yapacaktım 10'da işte olabildim. Mahmutbey yolu ve şirinevler arası berbattı.
kartal günlükgüneşlik nasıl iş bu anlamadım :)
Bi kurtulsam ofisden tüm Istanbul'u gezecem ama çıkamıyorummmmmm işler bitmiyo
güneş açtı kar hala yağıyor.. :)
İST için yarın akşam ve gece daha yoğun kar var
Cumadan itibaren ısınmaya başlayacağız, ayın 7 si ve en geç 1 gün sonrasında yeni soğuk ve kar yağışları var//tv8HavaDurumu
7 sinden sonra yine bastırsa da tatil uzasa bizim:D
tipi hala devam ediyor..yine erken çıkış var şirkette:)alıştık valla erken çıkmaya..
Halkalı out of order :) Kahve içerek pencereden dışarıyı izliyorum..
Benim araba görünmüyor, yarısına kadar da karla kaplanmış.. 2 gün daha boşum sonra sabahın köründe ucuşum var bakalım napıcaz.
Bugünde 4 de paydos :D Üç gündür erken çıkmak ne güzelmiş yahu , bu kar hiç bitmesin :D
Avcılar firuzköy halen yağıyor :D bide üstüne elektrıkler gidip geliyor elimiz kolumuz bağlandı dükkanda :D
dün akşam 7 gibi gülbağ iptaldi arabayı otoparktan çıkaramadım o derece :D şimdi sokaklar açık ama kar yağıyo akşamları çok eğlenceli oluyo buralar ya :D
çıkamadık gitti evden iyi mi yaa
http://b1202.hizliresim.com/u/1/2b2cz.jpg
Kartal / Atalar
6gibi bahçeşehirden çıkıp güneşli hürriyetin oraya ordanda yeşilköye geçicem yolların durumu nasıl olur acaba trafik bakımından soruyorum araçta problem yok
yollar açık gözüyor ibb den bakınca..
samandıra pert ! ferfecihat yagıyor mübarek :)
altınşehirde oturan varmı bilmiyorm ama arkadaş bi foto atmıs :D altınşehir olmus snowcity :D :D
bizide hala tatil etmediler bugun işe geldim sıkıldım bunaldım :D smartla yuvarlanıp çığ yaratmak istiyorum
sultankızı mangal sözünü unutmadık :D
Bizede de tatil yok belki son dk. Golu atcaklar (:
Abi Bahçeşehirle aynıdır altınşehir burası gerçekten inanılmaz bu kadar uzun süreli yağan bi kar görmedim 10 seneye yakındır bu bölgede oturuyorum daha fazla daha çok kar gördüm ama bu kadar uzun süreli kar yağışı olmamıştı bahçede belime kadar kar olduğu dönemler vardı 6,7 sene önce filan şuandada dizimin üstünde :)
hacı iddaa yı tutturunda bursadan sucuk getirek :D