İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek?-HABERTÜRK
pazara kadar surcekmis oley :D
Printable View
İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek?-HABERTÜRK
pazara kadar surcekmis oley :D
bizim GSI kacti konudan.. yaktin lan bizi :D
suan bayrampasa temiz.
Düngece başakşehir güzel doldurmustu 1 saatte.
https://pbs.twimg.com/media/BbQbUGNIcAAYlBC.jpg
şu kar yağsın diye dua edenlere şaşıyorum.
Vallahi dua etmiyorum, hayvanlari da eksik etmiyorum bazi noktalara yemek birakiyorum, cikip egleniyorum bakiyorum yemeklerde yenmis : )
Sokaktaki insanlara Allah yardim etsin vallahi, bizim oralarda hic gormedim ama onlarda bir yerlere siginmaya calisiyordur muhtemelen :(
Etiler şuanda lapa lapa başladı
Seyrantepede yine lapa lapa yağmaya başladi
sistemin biraz geç girceğini söyledim ve 10cm olabilir dedim,olacak demedim :D 997tt (ismini bilmiyorum k.bakmasın) ona cevap yazdığımda da dedim sınır bölge tam kestiremem diye :D Ataşehir ise sabaha karşı alır demiştim.ne oldu bilmiyorum.ara ara geçişler olmuştur mutlaka.Akşamı soruyorsan ara ara geçişler gözüküyor ama bilemem ne kadar yağış bırakır.çünkü sınava çalışıcam diye bugün hiiç bakmadım modellere :)
Tahmınlerını takıp edıyorum ;)
Adım Murat...
Bu aksa Atasehır'e kar varmı yada ortalama saat kac gıbı?
Bugun ogleden sonra Besıktas :D
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfzm0.jpg
Napalım,saglık olsun. Bu sefer bu bolge oksuz kaldı..
6 7 gün kar olayı zor gibi gözüküyor.
sanki güzel kar yağışı şubat ayında oluyodu gibi hatırlıyorum onun için moral bozmamak lazım :)
Rica etsem Bolu tarafları ne durumda yorum yapacak birileri varmı hatun yola çıkacak ankaradan yolları merak ediyorum.
sizin hiç götünüz donmadı ya da kodumunun dogalgaz faturana pek elinizi sürmüyorsunuz sanırım aq
Aslında bizde şubat ayları uzun süredir kuvvetli geçmiyor.bu senede öyle olacak gibi.JMA,NASA,JAMSTEC gibi önemli kuruluşların tahminleride bu yönde.Ocakta sibirya bol bol bizi vurabilir.Şubat ise kuru soğuk geçebilir.Bu sene öngörülen diğer önemli olay ise soğukların baya uzun süreli olacağı.Bence o kadar olmaz ama adamların dediklerine göre 1 nisanda tipi şeklinde kar bile olabilir :)
GSİ
Dostum uzun vadeli yorum yapma imkanın varmı kışın bol kar yağışlı geçicek.Son şu kadar yılın en yağışlı/soğuk durumu ortaya çıkacak gibi.Ve önümüzdeki hafta istanbul için yorumların neler :)
Eber bıraz don,acılması gerek.cmtesı gıdecegım ınsallah ;)
Yanı bu kıs bol soguk mu yoksa yagıslı/soguk mu gecıcek?
kar mar yok dağilabiliriz :D