Bu sıcaklardan sonra bol karlı bir kış olmalı
Printable View
Bu sıcaklardan sonra bol karlı bir kış olmalı
İstanbul kapadı bu ara ama nem çok :D klasik bilgi
Es-mİ-yor !
Haftaiçi bol güneş, 30+ sıcaklık, haftasonu kapalı rüzgarlı yer yer yağmur. Yaz-kış fix menu.
Hükümete dilekçe verip,gerekirse bir haftasonunu yakarak cts'yi pzt'ye kaydırırsak sorun çözülür bence.
Ekim sonu Bodrum'da düğünüm var sıkıntı çıkar mı diye şimdiden sorsam çok mu ayıp etmiş olurum :D
Hayırlı olsun demek düşer bize :D
Kış hastası olduğum ve yazdan nefret ettiğim için kışın dakika başı tüm hava olaylarını kontrol ederim yazın ise meteorolojinin sitesini bile açıp havaya bakmam
Bitsede kış gelse artık
Yanıyoruz Fuat abiiii :)
Emir tatile 5-13 eylül arası çıkıcam yazlıkçılar bir gitsin istiyorum hata mı yapıyorum yoksa? O tarihlerde altınoluk-ayvalık nasıl?
Haftaya fragman başlar.. Yazın bitimine son 15gün.. Ekim sonu bodrum analizi ise halen statik.. bodrum muhtemel 25-30 arasında gezinecektir o vakitlerde.Ağustos 20'den sonra buralar değerlenecek :)
ne zaman başladı da ne zamn bitiyor anasını satiym...
kış dedik kar yağmur çamur, yaz geldi dedik buharlaşacak kadar sıcak.
herhalde artık orta değerler yok değil mi?
Selamlar , cumartesi yağış var mı ona göre plan yapalım:)
Teşekkür ettim.
Biraz güncel geçeyim..
-Yarından itibaren İstanbul-Bursa-Afyon hattı sağanak yağmura teslim.. 2-3 gün aralıklı sürecektir
-Ağustos 27 gibi ufak son ısınmalar olabilir,ancak yavaştan kalın giysiler rol alabilir..
-Ekim başı ise hastalıklara dikkat.. Kısa sürede fazla sıcaklık düşüşleri olacak,tatili geç vakite alanlar pişman olabilir.
2015-2016 kışı;
-2003-4 karakterinde bir kış olacak bence.Polar atak dediğimiz olay sık sık yaşanacaktır.Peki polar atak nereleri vuracak ? - Kuzeyden inen topun ülkemizde ilerleyebildiği yerler etkilenecek.Her zamanki gibi doğu eski kışları arayacak...
-Ilıman fakat garip bir kış.. Mesela 8 derece soğuk durgun hava varken,gece anlık polar atak ile -5 leri görecek sıcaklık ve mükemmel yağış.. Örneğin 2004 ankara kışı..
Accuweather'in kış tahminini bekliyorum..TAhmini ekim sonunda yayınlanır.Bu kış eğlenceli olacak inişli çıkışlı :)
yarın ve pazar gününe dikkat.. aşırı yağış söz konusu istanbul için.ilk kar taneleride kasım ayında düşmesi muhtemel istanbul için..
2016 kış değerlendirmemi bugün ilerleyen vakitlerde yazacağım :)
Istanbul'da ne zaman yagmur yagacak Allah rızası ıcın 2 saatte olsa yere su dussun ortalık bıraz ferahlasın. Imanımız gevredı resmen ne gece yatılıyor ne gunduz yolda yurunuyor, kıştan nefret edıyorum ama 4 gözle gözler oldum resmen.
Dolu varmı dolu..