kavacıkta baslamıs arkadas foto attı aracların ustu tutmus
..
Printable View
kavacıkta baslamıs arkadas foto attı aracların ustu tutmus
..
bahçelievlerde yok :D
havaalanı sakin :)
İzmirin yüksek kesimlerinde sert rüzgar var saat 5 gibi çok inceden bir kar yağdı. Yağar mı acaba ?
K.çekmece-soğuksu-kanaryada hiçbir şey yok :)
Maslak'ta tipi var şu an
Üsküdar ince yağmur
ümraniye / çarşı geliyor emin adımlarla
http://i1106.photobucket.com/albums/...pso1whc2er.jpg
cevizlibağ sakin ama göktürk e gıdıcem maslakta tipi varsa orası tutmustur :D
Güneşli-Avcılar arası sanki bahar havası :D
An itibariyle pegasus izmir-istanbul uçuşumu iptal etti. Sabırım gelicek olan kar belli etmiştir kendini.
Sahrayicedid ataturk vaddesi an itibariyle bulgur bulgur atmaya basladi... 2 kopru anadolu avrupa gecisinde durum nedir bilen var mi ? Kar varsa kitlrmiyim trafigi birakiyim arabayi burada :)
yarım saat kadar önce maslak fenaydı şimdi bişey yok sakin ortalık
ataşehirde başladı kar. gece kapıda yatan şahinle oynayayım biraz :D
Kar cok hafıf,Emır cıddı kar ne zaman yagıcak? Yada cıddı kar yagıcak mı?
Oluşum tamamlanmış 30 dk içerisinde kar hemen hemen dediğim yerlere hafif kuvvetde yağacak ve sıcaklık hızla düşecektir.Gece 2-3 civarı az hızlanma olabilir.SAbah ise karadeniz üzerinden ilk vurgular gelecek ve tipiye sebep olacaktır.Öğlen 11 gibi büyük baba deniz etkisi karlar gelecek ve örtü oluşacaktır.Gün için deniz adeta fırına ekmek verir gibi kar kütleleri verecek size.Yarın akşam sıcaklık eksilerde gezerken kar buz olacaktır.Bugün görsel olarak kar alacaksınız ve kimi bölgeler ara ara kopacaktır.Bu sistemin devamıda var inş.Beklentileri olan kişiler yarın bolca dua edecek eminim.Hatta bu geceki yağışlar bile sizi heyecanlandıracak.Kayseriyi soran bir abi vardı,yarın öğleden sonra etkili kar yağışı var.Öğleye kadarda geçişler olacak.iç bölgeler 15-50cm arası kar alacak.Tahminlerime saygı duyan,önemseyen herkese teşekkür ederim,elimden geleni yapıyorum daha ötesini çözersem diyeceğim ama maaleef havayla oynamak çokta kolay bi kumar değil..
yarın okullar tatil edildi istanbul için
Varmı haberi abi ?
yeşilköy kuru ayaz
Bu arada Kurtköy de eve girmeden yaklaşık 1.5 saat önce 0-1 derece arası gidiyordu araç termometresi. Kar yok burda. Beklemedeyiz...
Yaklaşık 5 gün önce yaptığım tahmin.. bunu 1ay'a yakın olanıda var.. Daha ötesi bu kadar maalesef :)
Bileşen çok ve biri bozulursa her şey bozuluyor.sen 2 derece diyorsun ama rüzgarın az kuvveti yüzünden -2 oluyor ve kar düşebiliyor.Amacım saatlik tahmin değil,sınırları zorlamayı severim ama sonuçta kar yağarken güneş açıcak demiyorum :D Bu sistem bittğinde geniş bir yazı yazacağım zaten.teşekkür ederim saygınız için gurur duydum :)
anadolu yakasının yüksek yerlerinde karın en yoğun olduğu zaman çok az gökgürültüsü duyulabilir,500hpa -38lere kadar iniyor.. Ben böyle soğuk görmedim..
Sık sık güncel geçeceğim ; - Bursa,Kütahya,Eskişehir ek kütleler geliyor ve sanırım 21:30-22:00 arası ankarada film başlar.Muğla-Antalya arası dikkat yağışlar kuvvetli.
yeşilköy ataköy varmıdır bi action :D
Ümraniye hiç aksiyon yok belirti yok kar felan :/
An itibari ile zeytinburnu;yerler kupkuru.
Erenköy tertemiz
Yarın okullar tatil edilmiş.
basaksehirdede hic bisey yok
Burada soğuktan başka bişey yok. Nerede kaldı bu kar :D GSİ CLUB kardeşim ne diyosun ankara için bu gece