Hala çok yağıyor.
Printable View
Hala çok yağıyor.
göztepede ne yağan ne akan ne kokan var yav
Alibeyköy de fırtına öncesi sessizlik var. şöyle okkalı bir sağnak bekliyorum.
ağır hortlamış konu ve yağmura dönmüş , iyimiş :D
kabataşda güneş çıktı ama nem tavan yaptı.
wet tshirt contest
bende diyorum kar ne alaka :D
Güngören de damlamadı bile
rabbim ne güzel yağdırıyor yağmuru şuan istanbula. ohhh ferahladım vallahi billahi.
büyükçekmece çok fena. gelir o tarafada bi kaç saate.
Haberi geldi bana da. Hezarfenin orayı dağıtmış. Sabahtan beri yağmadı yağmadı bizde uçakları kaldırdık. Bir başladı uçakları indirene kadar sırılsıklam olduk kumandalar sırıl sıklam oldu allahtan bozulmadı dediler. Bi de maller 3-4 uçak kaldırmışlar aynı anda. İlk indiren bişey değil ama sonuncu önündekileri beklemek zorunda önündekiler pisti açana kadar.
bahçeşehirde gök yarıldı spec şimşek gökgürültüsü 2li 3lü combo üstüne combolarla geliyo :D
erenköy-bağdat caddesinde fena bir sağanak yağmur var..
Pendikte suan fena gok gurledi tirstim valla ama yagmur yagsin berekettir
En son Kavacik'a yagacak galiba :D
Cekmekoyde film koptu :D
Maltepe suyunu çıkardı gök gürlemesi şimşek felan ortaya karışık açtı masayı
Ümraniye ye şimdi geldi. Sağnak var.
o değilde mağazanın camından bakıyoorum o tikicann hatunlar şortlu tshirt lu bi bina altında saklanmışlar :D komedi burası
Pendik an itibari ile pert:) gorus mesafesi dustu sabiha gokceni goremiyorum tamam:))
büyükçemece miss gibi oldu. yağmur yok. anadolu yakasına yolladım bulutları :D birazda siz ıslanın.
Beyler atasehir bildigin Göl oldu :)
Ucuyoruz cekmekoy oturmayami geldik :D
atakenttt sell tehlikesi yaşıyor :D :D
acıbadem şimdi rahatladı olan sokakta kamyonetle meyve sebze satan amcaya oldu tam herkes toplandı başına alış verişe pat küt şimşek patladı herkes bi yere kaçtı yalan oldu alın verin ekonomiye can verin teorisi :D
KÜçükyalıyı sel görütüyo şuan :)
Maltepe 2'de kesiciye girdi 3e attı bıraktı yağmuru felan kesti hafif homurtular devam ediyor sadece
Gebzede yağmur var.
Alibetkoy her zamanki Venedik moduna bağladı ama su an pek problem kalmadı
Aynen Eyüp yeşilpınarda çok fenaydı balkondaki şemsiyede gitti :) Şimdi dindi
yeşilpınar çok zevkli yağmur fırtına oldu ama şuan sakin :D
Birilerinin çamaşırları uçuyor diye balkonda gülüyorduk:D
Sonra annem birden çamaşırlar diye bağrınınca bizim olduğunun farkına vardık...
Fena yağıyor!
Drift antramanina gittim oglen hava once bi karardi pesinden ruzgarla yagmur basladi ama oyle boyle degil goz gozu gormedi :)