kardeşim yağış devam ediyor ama istasyondan bakıyorum komşuların çatısına konuyor eriyor :D
Printable View
İlerisi için tahminim cuma akşamı... TheAce'nin dedikleri aynen geçerlidir.
Aksam akfirata gelirim ben eve 45km ama yagis simdi dahi dursa burda hepimize yetecek yol ve kar var :D
kar yağmadan hayaller suyamı düştü.nerde şu kar b.düzünde yok.beklemeye devamm
http://havadelisi.com/ şöyle bir site varmış, takip edilebilir
son bi toparlama yaparsak şu an için istanbul için ne düsünüyorsun gsi club
şu an maltepede ciddi bir yağış var ama sıcaklık kurtarmıyor :) bu geceden sonra yarın bayağı bir şov var demektir...
http://i1106.photobucket.com/albums/...psnf3tjjdx.jpg
Ümraniye tepeustunde ıkea suan
Gsi , beylikdüzü ve çevresini teğet mi geçti , bidaha gelme ihtimali var mı?veriler nasıl görünüyor şuan için?
akşam kurtköy akfırat taraflına gidelim bari, o taraftan geçenler durum nedir yazarlarsa sevinirim :)
bu gece ve yarın daha etkili olcak ancak konudada denildiği gibi anadolu yakası ağırlıklı
ümraniye çoşkuyu vereye başladı sonunda :D
şuan ümraniye tem tarafı bembeyaz sıkıntılı gibi :)
ıslak zeminlerde dikkatli olun, kar tutmasa bile yağmurdan ıslanmış asfalt gibi kaymıyor dikkatli sürüşler herkese
Belediyecilik sıfır bildiğin gibi Serdar abi.
Şehir merkezinde kış lastiği olanlar bile bi tık zorlanıyor..
Kampusun karsısında oturuyorum ben. Kampuste de buralar da sıkıntı..
Hele şu akşam ayazı bi vursun iptal buralar :D
Bu arada karı kışı bırak gel abi bebek sevelim azıcık..
taşdelende çekmeköyde birşey yoktu 15 dakka once , şuan felç :D
Hiç böyle bir hava görmemiştim.
Dün akşam Beşiktaş tertemizdi dışarda oturuyorduk mecidiyeköyde lapa lapa yağıyordu.
Bugün yine Bakırköy lapa lapa yağarken Halkalı tertemizdi, semt semt hava değişiyor.
Yılbaşı günü için de müthiş kar yağışı olacak demişlerdi, bugun de onun gibi yalan oldu.
Umraniye altunizade arasini temde beyaz ortu uzerinde gectim simdi
şahin rölantide bekliyor şuan :D
Bahçeşehir tertemiz kar mar yok
Kurtköy beceriksizler kalacak kıvama geldi az önce güzel yagıyodu.
Beklenen yagıs bu degıl kı?
Yerde 2cm kar ancak var...
Saat 5 gıbı sabıhadaydım yogun yagıs vardı ancak yerlerde hıcbır sey yoktu.
Bu sıstemde hayal kırıklıgı yasattı :(
Bayrampaşa temiz sıkıntısız :D damla düşmüyor şu an
şimdi eve geldim bakırkoy-yeşilkoy hariç heryerde kar var burda kupkuru yollar falan bi yağsa efsane olur :D
Halkalı atakentte çok güzel yağıyor.yerlere yapışmaya başladı
İstanbul için güncel notum : Aslında şu ana kadar merakla beklediğim o -16lık çekirdek bu akşam giriş yapıyor avrupanın ucundan anadolu ya geçiyor.Evet bu sefer ben ab nin rotasının değişeceğini sanıp hızlı davrandım.Böylece olması gereken sistem 6-7 saat ertelenmiş gibi oldu.Avrupa yakasında ; Beylikdüzüne inatla kar yağacak diyorum,beşiktaş 1-2 cm örtü olabilir.Anadolu yakasında her karış kar alacaktır.Ancak güney kesime kıyı olan yerler tam yağışı yakalayamayabilir.Zonguldak'a uyarı veriyorum 80cm zorlayan örtü olabilir.Rüzgar şiddeti ve yağış şiddeti git gide artacak.İnşallah tahmin ettiğim o çekirdek o yağışı bırakırda şu istanbulun sancısı diner.Sıcaklık düştüğü an her şey güzel olacak.yarın sıkı giyinin nemle birlikte soğuk acı vuracak.Perşembe ise -20lik çekirdek kıyıları öpecek(kuzey).. yarın gece 3 gibi -20 sınırı avrupa yakasının kuzeyinden başlayıp iç bölgere yayılacak.. iç bölgeler -25leri zorlayacak.Mümkün olduğu sürece gece dışarı çıkmayın.ve 9 ocak akşam saatlerinden sonra efsane şehri terkedecek
kavga konusu gibi sayfa kaç gündür , iş güç bırakıldı takipte herkes :D
Kim ne derse desin soğuk efsane.2012 2004te bile bu değerde 500 850 değerleri olmamış.Ve ben o karadenizle akdenizdeki ab'ye güveniyorum.Eminim tatmin edecek.Yalnız iistanbulda bölgeler arası fark yaratabilir.Çünkü istanbula gelen yağış deniz etkisi,bir siklon yağışı değil.
sence anadolu yakası devam edermı yagmaya
En başından anadolu şanslı diyorum zaten.bu arada mgmde kocaeli sakarya zonguldağa uyarı vermiş :)