bugün son gün yarın öğlene kadar sistem gitmiş olacak.son vuruşlar 7'den sonra başlar
Printable View
bugün son gün yarın öğlene kadar sistem gitmiş olacak.son vuruşlar 7'den sonra başlar
kar lastiğimiz yokki bizde eğlenek ist parkada 10 km uzaktayız ama napalım bizde sokak aralarında kıç attırıyoz:D
Emır; nedır durum? 3 ve 10 gunluk tahmın yaparmısın?
Kurtköy -gebze pert özellikle gebzede acayip kar yağıyor.
gsi son vuruşları nasıl arttırabilirz iyiydi böyle barajlarda dolmuş hem:)
f1 yolunda sıkıntı yok tuzlama kar kureme arabları sureklı gezıyor ; kar zaten akıllara zarar ; Bu fırsat bır daha gelmez bu gece bayram yerii
eskiden daha çok yağardı sanki gsi ondan dedim
Her ne kadarda çoğu kişi inanmasada yerleşim ve hava kalitesinin bozulmasından dolayı böyle oluyor :) Aslında efsanevi kışlar halen var ama artık parti parti her sene bölümler halinde belli bölgeler çoşuyor.Son 2 senedir istanbul mesela çok iyi.Ankara ise 3 yıl sonra yeni kar gördü.2015 efsane olacak bizim için şu an veriler o yönde
Kozyatağı'nın girişinde bile trafik yoktu bugün, hiç bu kadar rahat karşıya gidip gelmemiştim :D
Okmeydanı kardan nasibini yine alamadı, heryere yağıyor buraya pek bişey düşmüyor :D
Ayın 10'undan 13'ne kadar durum ne Ankara'da GSİ ??
maltepede kar bitti sandım az önce baktım yine bembeyaz olmuş heryer.Gece 1 2 gibi çıkcam gaza geldim :D
f1 in oralara giden varsa habersiz bırakmasın :)
Valla ataşehirin arka caddeleri virajlar enfes durumda 5 milyarlik şahinle keyif yapiyoruz :D
bide caddebostan s virajı sahil olarak nasıl karlımı temizlediler mi yoksa :D
Bugun-yarın kurtköy-gebze tarafı yağış alıcak mı? Alıcaksa saat kaça kadar alıcak?
Ben kolay kolay üşümeyen insan şu an donuyorum adeta
vali yarında tatil etse öğretmenler , öğrenciler üşümese
Güneş aldatıyor ama bugün de felaket hava.
Beşiktaşın rampalarında neredeyse kalıyordum bugün zorla çıktım, birsürü araba kaldı.
Halkalı daha temiz o taraflara nazaran.
emir arkadaşım tebrık ederım valla : ) tahmınlerın noktası vırgulune tuttu gerçekten : ) artık yurtdışı sıtelere bakmıyorum senı takıp edıyorum : )
yeni konu mu açsam karar veremedim burdan yazıyım dedim, şuan ankaradayım en geç pazartesi istanbulda olmam lazım pazartesiye kadar düzcede bir arkadaşımın ziyaretine de gitmek istiyorum yarın otobüse binsem düzceye ulaşımda bir sıkıntı olur mu yolların durumundan haberdar olan var mı haberlerde bolu dağı etrafı kapalı diyorlardı ama ?
En erken otobüse bin.. Yollar çok kötü.
Bugün arkadaşım Karabük'ten Adapazarı'na gitti saat 13.00 arabasıyla. 21.30'da Hendek'teydi.
Ben de iki gün önce Adapazarı'ndan geldim... Tünel kapalıydı. Kaynaşlı'dan dağa verdiler..
Orda da 2-3 saat beklettiler... Girdik bi kar küreme aracının arkasına ince ince dağı geçtik.
Zaten akşam üstü olmuştu... Ondan sonrası da buzdu yerler... Acil işi olmayan çıkmasın kısaca.
az da olsa hevesımı alabildim:D
dün tekirdağdan pamukkaleyle yola çıkan arkadaşımın otobüsü kocaeliden geri döndü bolu kapalı diye, bilginize
Efsane sisteminde sonuna geldik.. Yarın istanbul yağmur görecek,p.teside kar değeri istanbula inmeyecek ve yağmur olacak.Akşam burda aylık tahmini yazacağım
4 hatta 5 gozle beklıyoruzzzz....
yine mi araba yıkatamıyoruz yani :D
Bi daha denk gelmez diye iyice keyfini çıkardım son günün :) Gece iyiydi yollar çoğu yer buz olmuştu zaten maltepe sahilde arabadan ayağımı atar atmaz yere yapıştım :D
http://i.hizliresim.com/pmWy70.jpg
Her an her şey değişebilir, farklı algoritmalar var. Kapı komşularımız kırılıyor