Arkadaşlar fake vali hesabından troll lemiş.Kusura bakmayın tatil filan yokmuş :)
Printable View
Arkadaşlar fake vali hesabından troll lemiş.Kusura bakmayın tatil filan yokmuş :)
Vasip Şahin den açıklama ;
''Meteorolojik verilere göre kar yağışının yarın öğlenden itibaren azalarak İlimizi terketmesi beklendiğinden eğitim öğretime devam edilecektir'' Diyor kendisi
Sabah her yer muhtemelen buz olucak, hiç düşünmüyor okul servislerin o dik rampalı sitelerde ne yapıcak ne edicek. Kar yok ama buz var vali bey diyesim geldi.
21-24 2.seviye bunun 1-2 tık üstü olacak,yine 28-29 ocakta öyle.Bunlar aparatif.Ocak 30-şubat 10 arası yarından sonra 2 filmi vizyona girebilir,takip sürüyor şaka değil erzak hazırlamayı göze alınız.. tam günü belli değil ama 30 ocak-şubat 10 arası bu patlama olacaktır.. inşallah olmaz.. The Ace ve Eworen nickli üyelerde hemen hemen bu patlama hakkında destekleyici yorumlar verecektir eminim.. Yarın akşam bu yağışlar kesilir,iyi bir ayaz olur.ankara ise bu gece tek tük bişeyler alır yüksekleri.. nası bir yerse halen 2-3 derece..Ama benim moralim iyi çünkü rahat olun ankara için efsane 30-40cmlik bir sistem sözüm var.
Sabah 5'te kalktım, baktım M.köy'de kar yok yolda açıktır diyerek 6 gibi Kartal'dan Ankara'ya yola çıktık.
1-2 yerde aşırı sis vardı, 5-10km boyunca da yolda sol şeritte hafif kar vardı o kadar.
Geçen ay ansızın bastıran kardan sonra buna kar bile diyemem.
Herkesin tahminler yattı.
Ankara'da şu an kar yok, arada yağmur yağdı o kadar. Yarın öğlen gibi dönüşe geçicez, bu şekilde olursa bir sorun olacağını düşünmüyorum...
http://www.mgm.gov.tr/sondurum/radar...=06&rU=ppi#sfB
ankaraya konyadan bişeyler geliyor.. hadi bakalım belki bişeyler olur.. Son 2 sistemdir ecmwf,gfs v.b kurumların ciddi çıktıları ile gerçekleşen reel yağış tam tutmuyor.şu şehir kameraları gibi otabanlarada kamera konulsa..
İstanbulun bu cumaya kadarki hava tahmini nedir?
Ankaraya yine cücük..
Cayyolunda basladı kar
Cücük dedim hemen başladı atıştırmaya..
http://i64.tinypic.com/107l7yb.jpg
15dakika sonra batıkent'den girecek bir şeyler.. dikmen-söğütözü felan hemen hemen girdi sayılır.. yeşiller merkezi ve y.mahalle-keçiören tarafında gibi.. 1-2 cm'de olsa kar görürürz inşallah..
çayyolu zayıf cacık olmaz bu kardan
Emir başkan Balıkesir in beyazlıgı cok kısa surdu.
Bu hafta nasıl gecer ?
Bahçeşehir coştu çok sağlam yağıyor
Yılbaşına göre zayıf ama şu an yine hızlandı, bakalım yarın nasıl olacak?
Bugün sabah avcılarda bir gram kar yokken işyerine mimarsinan a gittim bembeyazdı. Kısmetsiz adamız vesselam
Sakaryada da bi numara yok tutunamayanlar vol 54545121 :D
Vali istanbul için kar yarin gidiyor dedi alalalalala
Umraniyede hic durmadi kar ama boyle cise gibi ince ince yagiyor tutmuyor ama sanki buza cekiyor
şu an verilere göre dolu dolu kar yağması lazım ankaraya..cama bi çıkayım bakayım dedim.. kar resmen fake atıyor.. havalar iyi trollüyor ankarayı..
Bu yağış çekmeköy'de bile tutmadı maalesef.
Önümüzdeki sistemlere bakacağız :)
Cayyoluna ıyı yagıyor
afyonda çevremdekilere yagcak dedikce kar düşmüyor :D sanırım sıkıntı bende
akşam şöyle aha yagdı tutucak dedigim saatlerde atıştırıp geçti içimizde patladı varmı afyon için bi ön görü havayı koklayan adam :D :D
Bahçeliye güzel yağıyor.
Istanbul tırt. Yazlık lastikler ile bütün Çengelköy ile Bostancı arası bütün Semtler de sorunsuz gezdim.
istanbulda bi kemerburgaz bergrad ormani ve cevresi eylenceli tavsiye ederim.
Söğütözü yağıyor ama tırt, yerler bile tutmaz.
Dışkapı da ince ve hızlı yağıyor, ama yerler ıslak olduğu için pek tutmadı
Mamak-Altmışevlerde başladı. Forum outletin orada bir hikmet var her yağışta tek oraya yağıyo bende her yağışta oradayım standart :D Etlik-keçiören kuru olsa bile forumda ciddi ciddi tipi oluyo. Birazdan oraya geçecem :D haberdar ederim
Bahcesehir ince ama hizli ve surekli yagiyor, cogu yer karla kaplanmis simdiden. Kopekler topluca ve saldirgan bir tavirla gezmeye baslamislar, demek ki yiyecek bulamiyorlar bi kac gundur. Disariya 1-2 kap bisey birakalim.
O degilde aksam aksam bitik lastiklerle gobekten kontra vererek doneyim dedim, az daha kaldirima giriyordum. 5 cm ile kurtardim. Donmek benim neyime? :D
çayyolu güzel yağıyo yollar tuttu bildiğin, bi gece evde oturduk onda da kar yağdı :/
Keklik tipi seklimde yagiyor. Yerler tutmaya basladi
Emektede güzel yağıyor , yollarda birşey yok fakat arabaların üstleri tuttu :)
Maşallah güzel yağıyor,özlemişiz. :D
http://i6.ressim.net/resim/2016/01/1...8_16354109.jpg