Bostancıda pek bir şey yoktu..
Maslakta güzel bir tipi var.. Kar taneleri dolu gibi top top, düşünce kaybolmuyor sekiyor düştüğü yerde
Printable View
Bostancıda pek bir şey yoktu..
Maslakta güzel bir tipi var.. Kar taneleri dolu gibi top top, düşünce kaybolmuyor sekiyor düştüğü yerde
Ümraniye Buyaka Plazaların orda yürürken uçtum resmen. Hava 0 derece aralıklarla tipi oluyor.
kurtköy tarafları akşam güzel olacak gibi oradan geçenler yolu düşünler falan yazıversin durumu akşam eğlenmeye gidelim :D
İkitelli Organize Bölgesi'nde hafif kar yağışı mevcut. Risk şu anlık yok, totolar buz oldu
herzamanki gibi normal bir gun bakırkoy-yeşilkoy temiz :D
Ataşehir gümrük taraflarında seyrek olarak yagmaya devam ediyor yer yer 10cm kadar kar var
aksama kadar sürekli böyle devam ederse güzel bir örtü olusur.
Sayın meteoroloji uzmanımız yağış kaç gün sürecek :D
Kartal-ugurmumcu heryer bembetaz kar yagisi hafifce devam ediyor
Akfırattan foto atsam kafayı yersiniz
Her sistemde kar kış kıyamet olan Beylikdüzü'nde 2 sistemdir tık yok tadımlık yerler beyazdı sabah o kadar. Yağsada şenlensek.
Burak aynı yerdeyiz kanka ama şuanlık bişe yok gibi kanka
Suan yaganın kıymetı yok..
Yogun yagmalı ve sıcaklık 0 yada altında olmalı...
Sanırım ogleden sonra beklenıyor kar...
Vay arkadaş yine ve tam da doğal gaz fatura kesim tarihine yakın bir zamanda kar yağıyor, bu herifler yine 3-4 gün gecikmeyle gelirler artık.
akşam saatlerinde etkili olacak gibi, yarın da pek fayda etmiyecek bu yağış tatminkar olmayacak galiba...
Kar hayalleri patladı :/
üzülmeyin kızlar sıkıntı yok
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=272647
Maslakta kuru bir soğuk var.. yağış yok
Tophanede muthıs fırtına var buz gıbı arada kar atıyor...
emir durum değerlendirmesi bekliyoruz :)
dur sunu bir görelim 17-20 ye geliriz :D
bu sistem biraz üzdü, yerleri birşey tutmayacak gibi duruyor sanki... 17-20 sistemi de mi var eyvah :)
istanbuldan cacık olmayacak gibi duruyor. Sistem fena dağılmış. İstanbul çevresi karlı istanbula su yok.
seyirlik kar tutmuyor, akfırat, kürtköy tarafları ne alemde şuan?
daha bitmedi bişey az sabr
Yardir emir.ayrica bu is tahmin isi tam ne olacagini allah bilir.hava durumu tahmin diye gecer herzaman.tabi ins bol bol yagar da is guc tatil olur:)
Beykent haramidere arasi iyi soguk ruzgar bazen siddetli ama tık yok arada ufak tefek kar taneleri düsüyo
kurtköyde kar durmadı, ama çok tutmadı da
Emir bursa koptu gidiyor kar fena fırtınalı ana hatlarda bişey yok ama ara sokaklar tutu bile böle devam etsin inşallah :))
Şuanda çok deli bir kar fırtınınası var Etilerde
Bomontide sapıtık bir tipi mevcut gözgözü görmüyor yine.
Emir,
Akşam trabzon sivas maçına tahminin varmı kardeşim :D
İstanbulda heryerde kar başladı Yeşilköyde güneşlenenler var
İstinye'de 5 dakikadır kuşbaşı kuşbaşı yağıyor ama bi cacık olmaz. Kesilecek gibi.
ben umudumu kesdim emir av.yakası fazla birşey beklemesin diyince o yuzden sadece okumak için giriyorum