Bahçeşehir akbatı ve esenkent tarafları temizlemedikleri için lastikleri dandik araçlar kalıyor. Sıkıntılı biraz. Aman aman kar yok ama böyle giderse gece eğleniriz.
Printable View
Bahçeşehir akbatı ve esenkent tarafları temizlemedikleri için lastikleri dandik araçlar kalıyor. Sıkıntılı biraz. Aman aman kar yok ama böyle giderse gece eğleniriz.
hadi liseliler yıne yırttınız 1 gun
bedavadan okulları tatil ediyorlar kar mar yok etrafta
Geceye yoğunlaşıcak.Bakın bende elimden geleni yapıyorum ama havadaki 1-2 dereceyi anlık tahmin etmem artık yuh anası moduna girer.. Elimden gelen bu maalesef.Mart 23'e kar soğuk taraftayız.
beylükdüzü otobana bağlantı tarafı çok fena.. kar küreme aracı gelmese mahsur kalmıştık ..
e-5 avcılara doğru karla karışık yağmura döndü de yollar açıktı..1 derece daha soğuk olsa heryer kitlenmişti silecek yetişmedi yağmura..
iş yerinde arabanın ustu yollar falan kar tutmuştu bakırkoye eve geldim arabanın ustundeki tum kar eridi şaka gibi ehuehu :D
Yesilkoy carsiya balik atsan yasiyacak su var yolda havadada ne kar ne yagmur garip bisey yayiyo :D
İstanbul'da yarın okullar tatil edilmiş.
- Ogrenciler ve Okul servisi ceken arkadaslarım a hayırlı olsun Yarın tatilmiş okullar =)
demiştik a.ş :D yarında tatil olur
- Yoğunluk ne gözüküyor acaba =)
İzmit/derince..an itibarıyle tık yok :)
- Şuan bayrampaşa az az yağıyor
abi herkes "al işte fiyasko - yağmadı - hayal kırıklığı" falan yazmış da; nerde yaşıyonuz siz abiler ya. şuan beylikdüzündeyim. az önce dışardaydım, botumun yarısına kadar kar vardı. bulvar bile bembeyaz.
Ataşehir tutmaya başladı. Yeditepe'nin oralar daha kötüdür tahminimce.
şirket arabasında kar lastiği yok raporda geçtim lastik değişsin diye inşallah yağmaz yoksa tüm işler nanay
İstanbulpark ne durumda giden gören varmı?
Arkadaşlar az önce avcılardan çorluya geldim arabanın altında yazlık lastik 350 tork silivride e5te 2 saat kaldım haraket edemedim sağolsunlar ittirenler olduda zorla çıktım göz gözü görmüyor,kardan dolayı yol neresi belli değil acil işi olmayan çıkmasın çoğu yerde yol ortasında kalanlar var durdumu kalkılmıyor zaten
Gsi kardesim Adana'da kar falan olmaz da yağmur ne zaman biter var mi Bi öngörü ?
Buralar daha kötü sanırım, Kütahya-Afyon arası 91 km, bugün malzeme geldi tam 9 saatte. Şu anda şehir dışına giriş-çıkış kapalı.
Afyon-Eskişehir-Balıkesir yolları polisler tarafından komple kapatıldı.
valla bahçeşehiri temizliyorlar 2 dakka sonra geri doluyor suan buza donucek kıvamda yoldaki karlar gecede falan devam ederse bombok olur heryer
Sultanciftligi bembeyaz rahat olun :)
Millet avrupaya vurmayacak dedi asıl avrupaya vurmuş kar anadolu tırt ümraniyedeyim avrupadaki arkadaşların dediği gibi bir iar yok yağıyor ama kendine faydası yok rüzgar fazla sadece şu an...
Beylikdüzü'nde kar var diyor arkadaş,şuan Avcılar da kardan eser yok. Nasıl iş anlamadım :D
2 saat önce reşadiye köyünden yola çıktım orda yollar komple 10 cm kadar kardı ordan levente geçtim fsm den sonra hiç birşey yoktu 15 dk da her yer bembeyaz oldu e5 ten halkalıya geldim şuanda halkalıda sadece çimlerin ve arabaların üzerinde ince bir örtü var.çok dengesiz bir sistem oldu bu.
başıbüyük taraflarından dağa doğru çıktık. baya eğlenceliydi
http://i58.tinypic.com/oh7f5y.jpg
maltepenin üstleri felaketti yarım saat önce, tipi vardı ve baya tutmuştu
05:10 da bahçeşehirden çıktım yollar fena halde karlı belediye ekipleri uyuyor sanırım.
Isparta kule gişeler karlı teme çıkana kadar ciddi kar birikmiş yolda.
Tem açık ama sağ ve sol şeritler sakat her an karlı bölümler olabiliyor.
mahmut bey gişeler öncesi ve sonrası karlı
kısaca araç akışının kesilmediği yerler kendi imkanlarıyla eriyor onun dışında kalan bölgeler pert vaziyette.
tekstilkent içi bitmiş okeye dönüyor ofise girmeden biraz eğlendim :D
Emir bir konuda yanıldı bence , avrupa yakası çok fazla kar almayacak dedi. Eğer az kar buysa çoğunu düşünemiyorum :D
Caglayan mecdiyekoy cift yonlu karla kaplanms e5 arabayi kadikoyde brakip gectm hem bana hem baskasona zarar vermemek adina:)
Sanirim mr k nin tahmin en isabetlisi oldu
Şile yolu taşdelen iptal. Belediye uyuyo sanirim. Şile yolunda özellikle az kullanilan şeritte baya yol göÜkmüyor.
sancaktepeden dudulluya kadar birkaç yan yol bölümü hariç komple beyazdı :)
05:45 Merter'den çıktım Bomontiye geldim Okmeydanı sapağı falan felaketi asfalt diye bişey yok heryer bembeyaz kar kaplı.
Piyalepaşa bulvarıda aynı şekilde komple karla kaplıydı. Kar lastiğim olduğu için hiç sıkıntı çekmedim ama lastiği olmayanların hali perişandı dönen kayan vuran baya vardı.
Piyalepaşa bağlantı yolu
http://i57.tinypic.com/mlmbee.jpg
kar fena bastırdı
maltepe
Bostancı'd sabah bastıran kar ile arabaların üstü ve kaldırımlar beyazladı. Yollarda birşey yok..
Bostancı'dan maslaga doğru 2. Köprüden yola çıktım, Ümraniye'deyim.. Yollar açık, kar yok. Trafik de ölümcül değil..
hddsheriff in yazısından sonra kulagı cınlamıs heralde bahçeşehirin demin geldim bahçeşehir-beylikdüzü nerdeyse heryeri açmışlar anayollar temiz (aralarda var tabi :D) haramidere carrefourun önündeki baglantı yoluda açık. mermerciler sanayi sitesi içi pert :hehe: