Acıbadem an itibariyle lapa lapa
Printable View
Acıbadem an itibariyle lapa lapa
Etiler'de şuanda kar yagıyor akşama heryer kilit erken kaçın doğru eve
20 dk önce pendik taşlıbayır,
maltepede hala bir şey yok!!!
http://i.hizliresim.com/A01Gzr.jpg
Gölcük'tede kar yağıyor ve tutuyor. Anlaşılan Marmara gölgesi yeniden kar yağışı altında.
Abi bizim burda yagio :D
yeşilpınarda çok güzel yağmaya başladı :D
Merter bile yağıyo kar:)
valla iyi kar yagıyor havanız yumuşadı. 4-5 gündür Adana'da dışarıda durulmuyor. Herkes düşünüyor haklı olarak bizim buralar -10 -15 oluyo bunlar kadar konuşmuyoruz diye de Ankaradan adanaya gelen adam duramıyor dışarıda. Hava hep 2-3 derece dolaylarında ama müthiş bir nem var ve kemiklere işletiyor resmen.
Erzurum'dan gelen adam da burdaki soğuğa şaşırıyor :D
Maltepe tamamen kara döndü bu arada
mEŞHUR gökgürültülü şimşekli kar maltepeye gelmiş bulunmakta :D
ataşehir kayışdağında 5 dakikada arabalar gözükmüyor :D
Maltepede şimşek çakıp kar yağıyor :D
Erenköyde bile lapa lapa yağmaya başladı
ümraniye pert tem dahil heryer bembeyaz oldu :)
ümranıye çoşkuyu verdi :D
http://i.hizliresim.com/VgrBjZ.jpg
Ümraniye tepeüstü
Sulu kar diye meteorolojiye selamlarımı iletiyorum.
Trafik şimdiden kilit, ümraniyede yolda kalan arabalar var ki ben çekmeköy'e geçicem 400 tork yazlık lastiklerle. Tebriks.
kurtköy pendik'den viaport,orhanlı muayne istasyonu mevkiinden bildiriyorum.
burası yağmurdan tekrar kara döndü. lapa lapa kar mod on. noluyoruz Allah'ım ?
beşiktaş sabahtan beri sıkı yağmur :D burayada kar gelsin...
yağışlar 1 saate kesilecektir,lapa lapa yağan kardan bişey beklemeyin,tutsada erimesi saniyeler alır.
ataşehir gümrük bölgesi 14:00dan sonra bastıran lapa kar nedeniyle suan bembeyaz oldu. fakat hava sıcak yogun yagıstan dolayı kar tutuyor yagma bitince 1 saate kadar erir.
bu yagan kar gecen haftaki sogukta yagan karın üzerine yagsa istanbulda 35cm kar görürdük heralde :)
Bayrampaşa'yada 1 saat kadar lapa lapa ve sulu şekilde yağdı,arabaların üzeri hafiften beyaz ama şu an kesti, tutan karda yarım saate erir zaten :)
sulu kara döndü, birazdan komple yağmura çevirir
Bursada uludağ üniversitesinde ulaşım durdu,görükle felç :D sınavdan cıktık görükleye kadar yürüdük :D 3 saat içinde 10cm i geçik yagdı
Tepeörende 1 bucuk saat mahsur kaldık hesapta karla karışık yağmur yağacaktı:)
Korfezden geldım,Hereke'ye kadar yogun kar vardı,kurtkoyden sonra karla arısık,ıstte gırınce sadece yagmur vardı...
Otobanda kar cok,sol serıt yer yer kullanılmıyordu.
Sanırım hava gıttı,1 hafta ortam sut lıman....
Bugün sabah erken saatte Pendik'ten Yalova'ya feribot ile geçtim. Yalova'da bardaktan boşalırcasına bir yağmur vardı. Bursa otobanına girdiğimde sanki başka ülkeye geçmişim gibi tek damla görmedim. Bursa otobanından çıktım, ne olduysa artık gök mü yarıldı, tepede bir tıpa vardı da o mu çıktı artık, otomobilin burnunu bile göremeycek kıvamda yağmur yağıyordu, yetmezmiş gibi birde fırtına çıktı, otomobili şeridinde tutmak için düz yolda bile direksiyonu hafif kırarak kullandım. Otomobilden indiğimde de havalanıp gideceğimi sandım. Hatta bazı trafik ikaz levhaları muhtemelen şu an yerinde değildir, çoğu tek dişi kalmış ve o da hatta düştü düşecek kıvamda sallanan ihtiyar dişi gibiydi. Dönüş yolunda, Bandırma'da sulu kar yağmaya başladı, Gemlik'e kadar sınıfını bilemediğim tipte bir yağış vardı. Orhangazi'ye vardığımda bir anda her yer bembeyaz oldu, Yalova'da feribot sırasına kadar kar yağışı ile geldim.
İş bilmez ve donanımsız sürücüler yüzünden epey gerildim; adam sağdan sağdan giderken ben sol şeritte kar üzerinde gidiyorken birden bire önüme kırıyor, korna, sellektör güç bela adamları sağ şeride silkeledim.
Şekerpınar'dan 4 buçukta çıktık.Doğuş'un önü,Tepeören,Formula 1e giden dik yokuş ve virajlı yol kilitti resmen..
arkadan yolu uzatıp,köy yolundan Formulaya çıktık.İyiki de öyle yapmışız,biz tem'e çıktığımızda çoğu servis tepeörendeydi..bugün sağlam yağdı Şekerpınar'da..
yarından itibaren havaların ısınması lazım yoksa bu iş böyle olmaz.. ayrıca henüz büyük pastayı yemedik.. özellıkle trakya ve eskişehir gelecek sistem için tehlike boyutunda..
23 - 24 - 25 Ankara taraflari nasil olacak bilgin var mi? En azindan bir tahmin alabilir miyiz :)
Emir;24'une kadar soguk yok,dogrumu?
kardeşim tekirdağda şuan bileğine kadar kar varmış :)
25-26sında ve sonrasındaki 10 günlük dönemde yine sert koşullar Türkiye'nin büyük bir bölümünde olacak.16-18 arası ufak bir soğuk yağış olabilir.Ama herkes 24'den sonrasını beklesin.