Hadimkoy duran arabalar kar altinda dumduz oldu seviye.yarin daha kotu olcaksa vay milletin haline...
Printable View
Hadimkoy duran arabalar kar altinda dumduz oldu seviye.yarin daha kotu olcaksa vay milletin haline...
Arabayla çıkalım eğlenelim dedim.dediğimle kaldım araba kardan görünmüyor resmen gömülmüş
Yarin acil kar lastigi araniyor :D Carrera GTS e taksak cokmu apaci olur... 2 ceker 911 carrera gts 2011 model..
Hadimkoy pelican hill onunde koca tir saplandi kara.adam 1 Saate yakin ugrasti cikamadi,bi dozer geldi hic orali olmadi gecti gitti.yazik insanlara
kaç saattir aralıksız efsane bi yağış var dışarıda
Saat 1 gibi ataköyden çıktık daha yeni bahçeşehire gelebildik yarım saat oldu
Yağmur filan yağmadan kolay kolay kalkacak gibi değil bu kar sanki :)
Boğazköyde bazı yerlerde diz boyundan fazla kar var, araba da saplandı kaldık :) tem edirne yönü tamamen kapalıymış, e5 te kilitlenmişti avcılar rampasında, çok acil işiniz yoksa çıkmayın hiçbir yere kar lastiği filan da bir yere kadarmış :D
Hala yağıyor mübarek, yerler bi 10cm daha dolmuş geceden sabaha...
Bugün artık azalsa biraz...
Maşallah yavrum ben havaalanından eve zor gelebildim :D
S3 candır A3 pişmanlık :p
Dünün iki katina yakin kar var disarda. Ve hala yağıyor
Hadımköy otoban bağlantı yolu b.duzunden otobana gidis tirlardan dolayi kapali bilginize
Beyler günaydın.taşdelende şu amda en az yarım metre kar war. Fazlasi war eksiği yok
Kasimpasadaki birligime yildirim dusmus aksam. Tum eln. Sistemler pert. Lanet olsun karinada havanada istanbul...
gece ümraniye yenişehir kar durmamış, sabah 8 siteden çıkan araba yok, 4 çekerler hariç :D
akşam fena yağmış (maltepe)
ya bu ticarilerde hani kış lastiği mecburi idi ?
ulan taksiler-servisler-minibüsler rezil kepaze durumda yolları tıkayıp duruyorlar
Uyandım hemen dışarı baktım karşı azalmıştır diye beklerken karşı binanın görevlisinin girişi kürekle açtığını görünce şok oldum :D ne yağdı be mübarek ve halada yağıyor dize kadar kar var nerdeyse otoparkın içinde
edit :D
Uyandım hemen dışarı baktım kar azalmıştır diye beklerken karşı binanın görevlisinin girişi kürekle açtığını görünce şok oldum :D ne yağdı be mübarek ve halada yağıyor dize kadar kar var nerdeyse otoparkın içinde :D Maltepe fenalarda akşam çıkıp kartopu oynicam :D
idealtepe yan yolda abartısız 15cm kar var arabalar kalmstı .
bulundugum sokak cok işlek ama orası bile bitik
kar tuzlama küreme v.s. yok
yurumek bugun eziyetti.
ayrıyetten kırılan koca ağaçlar var
zeytinburnu bakırköy sahil yolu düne göre güzel temizlenmiş.
kar tadsız olmaya başladı artık işkencesi başladı gibi...
Kayışdağında kar 1 metre :D
Hemen araç kurtarma timi oluşturdum mahallenin bitirim gençlerinden. Eskiden biz yapardık zevkli olurdu
Sabah kalktım 05:15'de tahmin ettiğim gibi sitenin otoparkına çığ düşmüş şekilde kar dolmuştu :D oto fırçası ile araba temizliği sonrası donan ve karla kaplanan kumandalı kapıyı açtım.
Yerde mübalasız kaval kemiği ortasına kadar ulaşmış kar vardı :D çıkmaz sandım ama o karın üstünde yaklaşık 50 metre sürdüm kapıdaki hafif rampayı da hiç patinaja kalmadan çıktı Superb :) kar lastiği olmasa imkanı yoktu çıkmamın bir daha faydasını görmüş oldum :) ZF şanzumanın kalkışları 2. vites ile yapmasının da faydası büyüktü tabi :)
Sonuç itibariyle otele geldim bu gece otelde kalırım sabaha buzlanma olabilir :) Mesainin bitmesini bekliyorum şarjör dolu geldim :D
Tavanda otele getirdiğim kardan faydalanma çabaları :D
http://i57.tinypic.com/2agpy1e.jpg
http://i59.tinypic.com/2zsa2xd.jpg
Dun gece yolda kalan tiri hala kurtaramadiklari icin beylikduzu hadimkoy tem baglanti yolu bildiginiz kilit.tek yonden gidis gelis verilmeye calisildigi icin yol tamamen kapandi.
http://i59.tinypic.com/2ugjl37.jpg
http://i61.tinypic.com/dvgcw8.jpg
08:56 hadımköy bağlantı yolu....
bu millet hala gerizekalı yav yollara nekadar tuz solusyon dokulsede kış lastiği yoksa tehlike ama anlamıyorlar hala inatla gitmeye çalışıyorlar valla milletimiz mal oğlu mal
Bahcedeki neredeyse butun cam agaclarinin dallari kirildi, 40 senelik agaclar tek tek gitti...
herzaman yolda arabalar kaldı o yüzden kar küreme araçları yetişemedi dediler, yav he he dedik.
ama dün sadece metrobüslerin olduğu yolda metrobüsler kaldı, bu sefer kesinlikle cahil sürücülerle belediye de sınıfta kaldı.
sanırım taşerona verilmiş deniliyor.
eğer öyleyse bu durumda olmamız normal, taşeron para kazanmak için har vurup harman savurmaz, minimumda tutmaya çalışır, öyle oluncada sonuç.
bridgestone blizzak lm 32 bgn beni bilerek saplandığım bataktan çıkaramadı=)
Yav serkancım ben gordugum kadarıyla arabalar tuz solusyon atıyordu zaten kar buz halinde değil di anadolu yakasında dikkat edersen. ara sokakları herzaman sonradan açıyorlar bu herzaman olan birşey.pendik köprüsünden aşağı servis çok rhat indi kış lastiği vardı yerler kardı ama buz yoktu.ara sokaklarda buz var tabi. ama yollarda yoktu yani ben sıkıntılı bir durum göremedim e5 te ana caddelerde.en azından pendikte ana caddede.
Kış lastiği bazen işe yaramaz
Hatta bazen 4x4+kış lastiğide işe yaramayabilir
Dün ben cengaverlik yapıp hiç girilmeyen bi sokağa girdim yokuş aşağı meğer sadece buzmuş :D ne 4x4 ne kış lastiği kar etmedi zor yırttım
Buzlanma oldumu işler değişir taze kar hiç ama hiç sıkıntı değil kolay lokma ama buz çok tehliklelidir.
Yerler diz seviyesi oturduğum yerde(bdüzü sahil) ama hava temiz.Daha yağış gözüküyormu , bitti içlere doğru mu gidiyor kar?
Nokian WR serisi bu konuda çok iyi
http://nokiantyres.studio.crasman.fi..._image_desktop
Sonunda ankara olarak kar aldık oh ! :D
bugün İstanbul'da olacak mı yağış ? ona göre personele erken çıkış için bilgilendirme yapacağız... sonra saatlerce kulak çınlatıyorlar :D